Headbug ens regala la seva nova cançó "Like Father Like Son"

10 de març de 2023 XARXA

Aquesta cançó, que va veure la llum aquest divendres 10 de març sota el segell de Cases de la Música, és tota una declaració d’intencions per part de la banda

Més enllà d’això, suposa el primer senzill d’avançament del seu àlbum de debut, que serà nostre molt aviat i que portarà per nom ‘Education First’

Amb unes ganes immenses de menjar-se el món, Headbug van començar el seu camí a 2017. Uns inicis on l'experimentació i la necessitat de crear una banda ferma, van fer que començaren a treballar en les que serien les seves primeres composicions. Sis anys han passat des d'aquell primer moment i ara, enmig de 2023, ja podem assegurar que la seva música és tota una bomba de rellotgeria. "Like Father Like Son" ha estat la primera demostració d'això. Un tema potent que mostra tal qual són Carles, Jordi, David, Lin i Antonio. La mesura perfecta entre cruesa vocal i lletres que conviden a l'observació i crítica interior.

La millor manera de demostrar que han arribat per quedar-se i que aquest camí sols acaba de començar. I és que aquesta és sols la primera píndola que ens han mostrat del seu imminent àlbum, que serà per fi nostre dintre de molt poc temps i que portarà per títol 'Education First'.

Qui són Headbug?

Headbug és una banda explosiva de rock alternatiu, a vegades més melòdic i a vegades més cru, que combina perfectament el posat en escena enèrgic d'una banda de rock amb les convulsions dansaires que evoca la música electrònica. Indiferentment de la predisposició a escoltar aquest estil de música, la crítica sempre ha ressaltat dels nostres directes la sensació de familiaritat i, sobretot, de festa.

Els cosins Torres van fundar la base (Carles – Guitarra, Jordi – Bateria, David – Baixista) al 2017. L'any 2019 es va unir el Lin Hernández a la veu i guitarra rítmica, aportant unes lletres i un estil al grup més cru. Finalment, en 2021, Antonio Cañas va unir-se a la línia amb els seus tons distintius als sintetitzadors i programació de seqüències electròniques.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat