Dogteeth es buida per dintre amb el seu primer tema d'avançament "999"

10 de març de 2023 XARXA

Aquesta cançó de la banda bagenca ha vist la llum aquest divendres 10 de març sota el segell de Cases de la Música

A més a més, és el primer senzill del nou i imminent treball discogràfic de Dogteeth, que portarà per títol ‘Undergarments’

Hi ha vegades que la música es converteix en el teu millor aliat per expressar tot el que portes dins. Hi ha vegades que els pitjors moments com a societat, es converteixen en l'inici de nous projectes com el de Dogteeth. Hi ha vegades que les ganes d'expulsar dimonis i reafirmar-te com a artista, com a banda i com a persona, ho poden tot. Si no, que li expliquin a aquesta formació musical bagenca, que està a punt de presentar-nos el seu nou treball discogràfic, 'Undergarments'.

Però abans que arribi aquest moment, s'han disposat a enganxar-nos i enamorar-nos amb el seu primer senzill, "999". Un tema que relata una de les etapes més foques de la banda. Una etapa que, enmig d'una situació de desamor, intentes sortir un cop darrere d'altre del pou en el qual estàs ficat. Però al contrari del que penses, no aconsegueixes sortir, sinó que t'endinses més en ell. Sols el temps i la maduresa et demostren que les coses han millorat.

Qui són Dogteeth?

Dogteeth és un grup d'indie rock bagenca, que neix enmig del caos de 2020. Sorgeix per la imperiosa necessitat de desfogar-se i expulsar tot el que portaven dins, sense gens de por de sonar indiscrets. I és que és en les seves cançons on els membres de la banda deixen volar la seva imaginació, a banda d'expressar tot el que senten: des de voler deixar la feina, fins a voler descobrir la teva identitat, passant per les ànsies de deixar enrere el teu poble natal.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat