SONOMAV ::: és un concurs musical de bandes emergents organitzat com a pràctica escolar pels alumnes del cicles de realització d’audiovisuals i espectacles de l’EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals)

Fins divendres 17 d'abril 2023 Concurs musical de l'EMAV Sonomav23

Ja podeu participar a la nova edició del ‘SONOMAV 2023’

Tens una banda? Ets solista o tens en marxa un projecte musical?
La primera edició del Sonomav es va dur a terme l’any 2014 a Barcelona i, des de llavors, el concurs ha experimentat un important creixement i millora consecutiva amb l’objectiu de promoure l’exhibició i creació d’artistes joves dins l’àmbit musical català.
Cada any s’enfoca des d’una temàtica diferent i any rere any les inscripcions de les bandes per poder ser una de les finalistes han anat en augment.
Aquest any hem decidit crear tota una història a través de les xarxes socials que va més enllà del dia de l’esdeveniment, amb l’objectiu de fer una gran promoció i intentar arribar a tanta gent com sigui possible.
Inscripcions obertes fins el 17 d'abril 2023

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat