SALT A LA FAMA 2023

21 de febrer de 2023 GIRONÈS

Salt a la Fama és un concurs musical organitzat per l'Ajuntament de Salt, adreçat a aquelles bandes o cantautors solistes que vulguin fer públic el seu talent i desitgin gravar un disc en un estudi professional. També podran actuar a la Festa Major de Salt, amb el seu repertori propi, amb difusió de la seva obra per canals molts cops només accessibles a formacions més consolidades.

REQUISITS:

- Ser persones físiques majors de 16 anys que acreditin la seva identitat a través dels seus passaports, DNI o NIE originals.
- Els menors d’edat hauran d’adjuntar l’autorització dels seus pares o representants legals per a participar al concurs i per a rebre el premi dels seus pares o tutors legals.
- Almenys un component del grup o el solista ha de ser resident a la comarca del Gironès.
- S’accepten tots els estils i formats, en grup o individual, sempre i quan presentin obres pròpies i inèdites i tinguin l’opció de ser presentades dalt d’un escenari amb públic.
- Cada grup o solista ha de presentar un enregistrament de vídeo amb dues cançons en format mp4 i en horitzontal. S’acceptarà gravacions fetes directament amb el mòbil.
- Es valorarà la qualitat musical i artística de les peces que es presentin.
- No s´acceptaran grups, solistes o cançons ja registrades amb contracte discogràfic.


PREMIS:

S’atorgaran dos premis:
- 1er premi: Actuació a la Festa Major de Salt, enregistrament i producció de 5 cançons en uns estudis de gravació professional i publicació de les cançons en totes les plataformes musicals (Spotify, Apple Music. Amazon Music, Tidal, etc..)
- 2n Premi: Enregistrament i producció de 5 cançons en l’estudi professional de Lluis Costa Berga i publicació de les cançons en totes les plataformes musicals.

Inscriu-te des de l'1 de febrer fins al 14 de març

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat