CARAMELO, GUANYADOR DE L'HOSPISONA 2023

14 de generHOSPISONA 2023L'HOSPITALET SALA SALAMANDRA

UNA FINAL BEN DOLÇA; Caramelo guanya l'Hospisona 2023

Aquest 14 de gener a la final de l’HospiSona el grup Caramelo amb el seu combinat de pop, funk i R&B, es va postular com a banda guanyadora d’una beca d’acompanyament a Cases de la Música.

A l’escenari va començar La Maga amb una proposta de hip hop acompanyada de ballarines, dj’s i visuals carregada amb lletres feministes que va despertar al públic de la sala. Van ser Ypnosi amb la seva posada en escena performativa que va encomanar a totes les assistents de la seva energia saltant a i amb el públic. El rock i el poder de convocatòria de Perfecto Desorden no va deixar indiferent a ningú, que es van moure fins a fer ‘pogos’.

Deixant enrere les restirccions, aconseguint un rècord de participants en el concurs i d'assistència vam tancar una 16a edició amb un alt nivell musical i un gran ambient de companyonia. On els diversos mitjans de comunicació locals es van fer ressò de l’esdeveniment amb cròniques de la jornada i que es retransmetrà per Televisió de l’Hospitalet.

Van tancar la nit Caramelo, que com a guanyadors gaudiran de la beca d'acompanyament de Cases de la Música .

Us animem a seguir i escoltar tots els projectes!

La beca d'acompanyament de les Cases de la Música pretén guiar la proposta musical en els primers passos cap a la professionalització i introducció al mercat musical durant un període aproximat de 2 anys Inclou: l'enregistrament en estudi, producció de directe, producció d’una càpsula audiovisual i assessorament en aspectes com estratègia de comunicació, mercat digital, entre altres...

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat