El Mercat de Música Viva de Vic ha obert la seva convocatòria artística per la seva 35a edició

19 de gener de 2023 XARXA

El període de presentació de propostes romandrà obert fins el 31 de març i es pot fer a través de la web del mercat.

D’altra banda, el 35è MMVV es celebrarà del 13 al 16 de setembre a la ciutat de Vic.

Un cop es finalitzi la recepció de propostes, l’equip artístic del Mercat revisarà i valorarà totes les sol·licituds per tal de configurar el cartell de la nova edició.

El Mercat de Música Viva de Vic va obrir aquest dilluns 16 de gener la seva convocatòria artística per la seva 35a edició, que està prevista pels dies 13, 14, 15 i 16 de setembre. El període de presentació finalitzarà el 31 de març. Com cada any, la direcció artística escollirà aproximadament una cinquantena de propostes, que tindran l’oportunitat de presentar-se al Mercat, sigui davant dels professionals del sector de la música en directe, o davant del públic general.

En la selecció de projectes artístics, es prioritzaran les estrenes d’espectacles o discs; la identitat pròpia, el risc artístic i la trajectòria de l’artista o banda; la solidesa de l’empresa de management; el potencial de venda, la viabilitat econòmica i tècnica, i finalment l’explicació dels objectius del projecte i de la importància del seu pas pel MMVV per assolir-los. Es podran presentar propostes de tots els estils i gèneres musicals, exceptuant la música clàssica.

Les dues línies del Mercat de Música Viva de Vic marquen els objectius del mateix: per una banda, promoure la contractació d’estrenes i noves propostes, així com dinamitzar el sector de la música en directe, donar a conèixer nous talents i promoure l’intercanvi entre artistes de Catalunya, de la resta de Comunitats Autònomes i del món. Per altra banda, oferir una graella de concerts atractiva per al públic general, a preus populars i per a tots els gustos.

Les agències de management i els representants d’artistes i bandes que vulguin proposar projectes, poden fer-ho a través del formulari del lloc web del MMVV.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat