Berta i punt llança el seu primer senzill 'Ramon', a plataformes digitals

13 de gener de 2023 XARXA

Berta i punt llança el seu primer senzill 'Ramon', a plataformes digitals

El grup gironí estrenen el seu primer senzill amb la discográfica CM Records, ja disponible a totes les plataformes digitals.

Berta i punt és un grup emergent de música indie electrònica. Va començar fa vora dos anys, tot i que prèviament, ja havien tingut d’altres experiències musicals i artístiques. Fan un estil de música que combina l’intimisme amb la festivitat, mesclant sons acústics amb electrònics.
Des que varen començar fins al dia d’avui, han estat component cançons, editant-les i reeditant-les, amb l’ajut de diferents productors amb els quals han anat construint la sonoritat electrònica que buscaven. La textura de Berta i punt és més aviat fosca i de freqüències greus. Reivindiquen les coses senzilles i tranquil·les. Diuen que són un grup bastant normal, que escriu sobre gent normal i que fa música també força normal. Però el cas és que hi ha una intimitat en les seves lletres i un color musical que et transporta cap a algun indret espès.  
Expliquen que són més aviat lents, també. Els agraden els detalls. Ramon és el seu primer senzill amb el qual el grup ha decidit presentar la seva línia de treball. Amb aquest personatge una mica esmaperdut, ens volen explicar que la tolerància a la incertesa la van trampejant, que estan començant a flotar i que la vida és aquí.
La música els envolta. Ells són en Carles, en Xevi, en Pau i la Berta, i punt. S’han anat aproximant a aquesta atmosfera des de diferents òptiques fins a trobar-se i donar forma a aquest projecte musical. No saben ben bé cap on anirà tot això. Tampoc els preocupa en excés. El que sí que tenen clar és que si els escoltes, els faràs una mica més feliços.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat