La Black Music Big Band presenta la Nadala: Joy to the world

22 de desembre de 2022 GIRONA

Una producció de Cases de la Música, Black Music Festival i Girona Acappella

La Black Music Big Band versiona el clàssic anglès "Joy to the world".

Si l'any passat la BMBB reversionava el "What Christmas means to me", una nadala amb l'estil característic de la factoria MOTOWN, enguany ens proposen la versió de la popular nadala Joy to the world a partir d’un arranjament de la sèrie Glee.



Aquest és el tercer clip nadalenc que publica la banda després dels èxits del 2020 on la BMBB reversionava el Do They Know it's Christmas? en català per fer un homenatge a tots els qui havien de passar el Nadal als hospitals amb motiu de la pandèmia, i el de 2021, on proposaven un tema molt més "soul" i carregat d'optimisme: What Christmas means to me. Aquest 2022 torna a una clàssica nadala popular coneguda arreu de tot el món i versionada en diferents estils i en desenes d’idiomes diferents. En aquest cas, l’arranjament que presenta la BMBB és extret de la sèrie estatunidenca Glee, emesa al canal FOX des de 2009 a 2015, i que explica com un professor d’institut vol reempendre el projecte d’un cor d’alumnes per donar-li l’éxit i la popularitat de quan ell era estudiant i en formava part, i sobretot fer gaudir als joves de la música. En aquesta sèrie es versionen més de 800 temes de tots els estils, i un dels quals és aquest "Joy to the World".

La Nadala s'ha enregistrat durant el mes de desembre a l’Estudi dels de la mà de Gerard “Pàkitsguitar” Brugués i mesclat per Lluís Costa als estudis SoundClub Studio. En aquest cas, ha estat gravat per els músics i cantants de la Black Music Big Band i per les veus de la Black Music Big Band Junior , del Black Music Choir i el projecte social Música a l'Est.

A més, el tema s'ha acompanyat d'un videoclip realitzat i editat per Coral Albero (@alberocoque.video) amb imatges del concert del 18 de desembre a El Canal de Salt, un concert per la Marató on més de 300 persones van poder gaudir del CONCERT DE NADAL de la Black Music Big Band.

El projecte Black Music Big Band complirà 7 anys aquest proper mes de gener. Durant tots aquests anys ha enregistrat un àlbum d'estudi i 4 àlbums de directe, així com ha fet més de 60 actuacions en multitud d'escenaris. Aquest any els petits de la casa, la Black Music Big Band Junior han gravat el seu primer disc "Seguint els Commitments".

Us desitgem bones festes!

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat