Cases de la Música tanca la seva convocatòria del Programa de Suport a la Creació amb prop de 600 inscrits

7 de desembre de 2022 XARXA

Davant la multitud de sol·licituds rebudes, Cases de la Música resoldrà i anunciarà les formacions becades amb els seus ajuts a la creació, el proper 9 de gener

Un any més, les Cases de la Música han tancat la seva convocatòria al seu Programa de Suport a la Creació. Va ser el passat 5 de desembre l’últim dia per apuntar-se. Una data assenyalada, que es va tancar amb prop de 600 sol·licituds. Per tant, durant aquestes setmanes el jurat, format per diferents agents musicals i culturals de cada delegació i per l’equip motor de Cases de la Música, avaluarà totes les propostes i la resolució la farà pública el 9 de gener a través dels diferents canals de la xarxa, concretament la seva pàgina web i les seves xarxes socials.

Per la seva part, un jurat intern de Cases de la Música, al llarg del mes de febrer, es pronunciarà sobre l’elecció del Grup Casa de la Música 2023.

Què és el Programa de Suport a la Creació?

Per sisè any consecutiu, Cases de la Música va convocar el seu Programa de Suport a la Creació, que ja s'ha convertit en un dels seus elements principals d'activitat de la xarxa. D'aquesta manera, en aquesta ocasió va posar a disposició de les formacions novells i/o emergents de Catalunya, més de 100 ajudes - valorades en més de 70.000€ - i centrades en diferents àrees, ara com participació a l'escenari Cases de la Música del Mercat de Música Viva de Vic i de la Fira Mediterrània de Manresa; enregistrament en estudi; producció de directes; càpsules audiovisuals; i autoria i composició amb la col·laboració d'SGAE.

Formacions musicals com Sra.Tomasa, Drop Collective, Relat, Bcn Ska-Jazz Orquestra, Maruja Limón, Ginestà, Suu o Tribade - entre molts altres -, han gaudit d’aquest programa en edicions anteriors.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat