Borja Olalla explora la seva faceta country amb el seu nou EP, ‘Songs from a Dusty Road'

2 de desembre de 2022 XARXA

L’artista i compositor manresà publica el seu nou treball discogràfic sota el segell de Cases de la Música, un any després de sorprendre amb el seu darrer senzill “You Better Call Me” (2021)

En aquest disc, l’autor parla sense complexos sobre la música en directe, la llibertat d’expressió o l’alliberament d’un mateix

L’última vegada que vam tenir el plaer d’escoltar a Borja Olalla va ser a 2021 amb el seu últim senzill “You Better Call Me”. Ha passat poc més d’un any i l’artista i compositor manresà ens torna a sorprendre, en aquesta ocasió, amb el seu nou EP ‘Songs from a Dusty Road’. Un treball discogràfic en el qual explora la seva faceta country i sense complexos. A més a més, l’autor s’ha permès parlar sense por sobre la música en directe, la llibertat d’expressió o l’alliberament d’un mateix.

Tres cançons conformen aquest treball que s'alça com tot un viatge emocional. Des de la primera "Desert Rose", que neix com a homenatge a una de les més representatives veus del country Emmylou Harris. Passant per "Gunslinger", que s'ha convertit en una profunda reflexió sobre la llibertat d'expressió i sobre el conformisme actual. Fins a l'última "Freed", que és un veritable càntic l'alliberament de fer el que un vol, malgrat les tendències.

Qui és Borja Olalla?

Artista manresà, cantant i guitarrista de The Skyland i Àuria Franch. Des de fa un parell d'anys que emprengué el seu projecte musical en solitari, ha bolcat les seves experiències més personals i íntimes, ara com l'assetjament que va patir de petit o sobre aquesta força sobrenatural que et dona força per començar de nou sense arronsar-se a les dificultats de la vida. Unes vivències que sempre envolta amb un univers sonor variat i divers.

Què és Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat