La Fira Mediterrània de Manresa obre la seva convocatòria artística per 2023

1 de desembre de 2022 XARXA

Artistes i bandes tenen fins al pròxim 19 de gener a les 24 hores per presentar el seu projecte musical, i optar a participar en la 26a edició

El mercat estratègic de les propostes artístiques que utilitzen l'arrel, la tradició i la cultura popular, es celebrarà del 5 al 8 d'octubre de 2023

La Fira Mediterrània de Manresa prepara la seva 26a edició i obre convocatòria artística, dirigida a tot tipus de propostes de música, d’arts escèniques o de carrer, de cultura popular i associacionisme que parteixin de l'arrel tradicional com a motor creatiu i que ens parlin en present. Així que si ets artista i vols participar, tens fins al pròxim 19 de gener a les 24 hores per presentar el teu projecte, consultant tota la informació i bases en la pàgina web del mercat multidisciplinari.

Què és la Fira Mediterrània?

La Fira Mediterrània de Manresa, que es celebrarà el proper any del 5 al 8 d’octubre de 2023, és el mercat estratègic de les propostes artístiques que utilitzen l'arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu. Una Fira multidisciplinària que planteja tres grans itineraris:

- Música: amb l'escena mediterrània de músiques del món i música folk prioritzant les novetats de l'escena catalana d'arrel.

- Arts escèniques: amb la dansa, el teatre, el circ, les arts de carrer i les propostes de públic familiar creades a partir de patrimoni immaterial i de la cultura popular i tradicional.

- Cultura popular i associacionisme: posant èmfasi en el seu maridatge amb el sector professional de les arts i també mirant cap al patrimoni immaterial de la Mediterrània.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat