Ja ha vist la llum ‘Seguint els Commitments’, el disc de la Black Music Big Band Junior

25 de novembre de 2022 BMBBJ



Des d’aquest divendres 25 de novembre, el disc de la Black Music Big Band es troba disponible a totes les plataformes digitals: escolteu-lo ja!

The commitments és un film mític dels anys 90 dirigit per Alan Parker on un grup de joves dublinesos intenten muntar una banda de soul per fugir de l'entorn deprimit en el qual es trobaven.
Una idea que era percebuda com a "estranya" o "fora de lloc" pels seus conciutadans: Soul? A Irlanda? El país de la música celta on la tradició musical està tan arrelada?.

30 anys després, un grup de joves, molt més joves que els commitments (entre 8 i 15 anys), repassen aquest repertori alhora que n'agafen el mateix esperit: Soul fet a Girona? El 2022? Doncs sí i amb molta energia! Clàssics com Mustang Sally, Chain of fools, Take me to the river o Hard to Handle interpretats per músics que tot i ser molt joves, demostren moltes ganes de menjar-se els escenaris en els pròxims anys.

La Black Music Big Band JUNIOR, un projecte formatiu que deriva de la Black Music Big Band i que està impulsat des de Cases de la Música i el Black Music Festival. Tot el procés va arrencar el 2021 amb la idea de fer un homenatge al film i culmina amb aquest enregistrament. Durant tot aquest temps el repertori s'ha treballat i s'ha portat en directe, fins i tot comptant amb la presència d'Andrew Strong (protagonista del film) en un dels concerts. El disc s'ha enregistrat i mesclat als estudis EL LOCAL de Vilablareix a càrrec de Marc Piña.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat