Kresko ens regala la seva nova joia musical, 'Memories Of a Love'

25 de novembre de 2022 XARXA

Un EP que arriba tot just després de sorprendre aquest 2022 amb els seus discs 'Blow Up Your Stereo' i 'Distant Atracttion'

Novament, l’artista bagenc ha tornat a confiar en Casa de la Música Records per estrenar el seu nou treball discogràfic

Amant de la música electrònica i amb una ment curiosa, incapaç de deixar de crear. Així és l'artista bagenc Kresko, que d'ençà que començaren els moments més durs de la pandèmia, no ha deixat de compondre i donar vida a noves cançons, que ballen lliures entre els sons més característics dels 80 i 90. Jean Michel Jarre, Kraftwerk, Orbital, Plaid, Mike Oldfield, Genesis i inclòs Avicii són algunes de les seves influències més marcades. Influències a les quals ens pot recordar les seves cançons.

Amb aquest potent imaginari sonor, ha parit recentment dos EPs que són una bomba ('Blow Up Your Stereo' i 'Distant Atracttion'). Però és que la seva ànsia de continuar mostrant el talent al món és major. Tant que aquest divendres 25 de novembre, ha publicat el seu nou treball discogràfic, que porta per títol 'Memories Of a Love'.

Qui és Kresko?

D'ànima inquieta i creativa, Kresko no ha deixat de compondre. I és que per ell, la música és una forma de vida. "Sempre ha estat una part molt important per mi, sempre he tingut la necessitat de crear; i ara em sento en l'obligació de publicar-la", ens explica. "Soc feliç creant música, però crec que ho seria més, si aquest arriba a la gent", afegeix.

Respecte a les seves composicions, Kresko assegura que cada cançó pertany a una idea pròpia i diferent. "A vegades, t'arriba una melodia al cap i la trasllades al DAW, o simplement començo amb uns timbals, i llavors intuïtivament et deixes anar i va sortint la idea". I afegeix: "el procés creatiu és el que més gaudeixo i en la qual, més còmode em sento".

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat