Alba Morena s’uneix a la família de Panda Artist Management

4 de novembre 2022 XARXA

La jove cantant i productora va ser escollida com a artista incubadora del Programa de Suport a la Creació 2022 de Cases de la Música

L’artista va presentar el seu projecte en directe el passat mes de setembre al Mercat de Música Viva de Vic, i hi va ser acompanyada per Marcel Bagés i David Soler

Amb el seu talent desbordant i la seva emocionant veu, Alba Morena ha irromput amb molta força. Va resultar guanyadora de L'Hospisona 2022 amb el seu impactant espectacle, a banda de ser escollida també com a artista incubadora pel Programa de Suport a la Creació 2022 de Cases de la Música. Però és que ara, l'artista de Salou fa un pas endavant, fitxant per Panda Artist Management.

Un fet que es va fer públic fa uns dies, però que vam conèixer dintre del marc del 34è Mercat de Música Viva de Vic, espai al qual també va actuar la compositora, juntament amb els músics Marcel Bagés i David Soler. I és que tots tres estan treballant en el pròxim treball discogràfic de l’Alba i en el show que acompanyarà.

Qui és l'Alba Morena?

La cantant, compositora i productora de Salou, Alba Morena ha estudiat des de cant líric fins a jazz, incloent-hi gèneres mediterranis i aflamencats, però trobem que les seves composicions parteixen d'un so urbà alternatiu. La seva música vol emocionar a la part que oferir una experiència intensa i potent. Alba Morena va presentar el seu primer treball 'Las Dos Edades' a 2021. Un treball discogràfic que va veure la llum de manera autoeditada i al qual 'interrelacionen diferents gèneres: des de l'electrònica a la música urbana, passant per la música clàssica, i gèneres alternatius. Hi aborda temes intensos com el dol, l'amor tòxic entre d'altres. Un disc on barreja versions i peces originals.

Tot i la seva joventut, Alba Morena ha col·laborat amb artistes de la talla de Cora Novoa. A més, ha actuat en escenaris com el Festival de Pedralbes, el Festival Mas i Mas, el Festival Sónar Estambul i Sónar Barcelona.

Actualment, l'artista es troba treballant en el seu pròxim disc i directe amb el David Soler i el Marcel Bagés, que es veurà pròximament aquest 2023.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat