Las Pangas s’alien amb Dako al seu nou senzill, “De la Costa Brava fins al Pirineu”

4 de novembre de 2022 XARXA

La banda manresana formada per Irene i Núria estrenen la seva segona cançó després d’haver publicat a 2021 el seu tema “Ni pa pipas”

Novament, han tornat a confiar en Casa de la Música Records per estrenar la seva nova cançó

Va ser durant l'estiu de 2021 quan el duet manresà Las Pangas va sorprendre amb el seu senzill de debut "Ni Pa Pipas". Ara, poc més d'un any després, Irene i Núria estan més que disposades a continuar desvetllant la seva música. Fidels a elles mateixes i sense por a experimentar amb noves sonoritats, les dues joves han estrenat sota el segell de Cases de la Música, el seu segon tema "De la Costa Brava fins al Pirineu". Tota una declaració d'intencions en la qual no han estat soles, ja que en aquesta cançó han comptat amb la col·laboració de l'artista urbà Dako.

Així i tot, a banda del treball vocal, Dako també s'ha encarregat de la producció i la mescla. Per la seva banda, la masterització d'aquest single ha estat a Catmastering per Juanjo Muñoz.

A més a més, "De la Costa Brava fins al Pirineu" ha arribat acompanyada d’un videoclip molt especial al mateix temps que casolà. I és que ha estat obra i art de les mateixes Las Pangas i Dako.

Qui són Las Pangas?

Las Pangas és un duet manresà format per la Irene i la Núria. Van nàixer com a banda a 2021 i des d'aquest moment, no han deixat de recercar el seu estil, la seva pròpia veu musical. En aquest curiós camí, el que tenen clar és que volen que la seva música sigui un lloc on les seves es puguin identificar i sentir segures.

En definitiva, tal com elles mateixes es defineixen, "són dues motivades amb poc temps a la vida per poder fer el que els agrada o els agraden tantes coses que els hi falta vida per poder-les fer". De moment, van presentant el projecte cançó a cançó, any a any. Tot fins a agafar el ritme, el seu ritme.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat