The Paperback estrena el seu nou senzill i videoclip, "Zen Monk"

28 d'octubre de 2022 XARXA

Aquesta nova cançó s'alça com a tercer senzill d’avançament de The Paperback, i ha vist la llum aquest divendres 28 d’octubre sota el segell de Cases de la Música

Nil Ballarà ha tornat a col·laborar amb Gerard Enrique i Laura Juanco com a músics; i amb Llorenç Oliveres i Paula Serra en la creació del videoclip

"Zen Monk” és l’últim single de The Paperback. Una cançó especial que, fins aquest moment, s’alça com la més fosca de l’artista i és que sorgeix en un moment de ruptura amorosa. La intenció d’aquest tema sempre ha sigut aprofitar els moments difícils per aprofundir en l’autoconeixement i créixer com a persona. Ha sigut gravada a Aviram Estudi, amb la producció d’Albert Palomar. A més a més, igual que l’anterior, ha comptat amb la col·laboració de Gerard Enrique (guitarra elèctrica, baix, bateria i veus) i Laura Juanco (violoncel i veus) en la gravació.

Aquest tema ha estat acompanyat del seu respectiu videoclip, dirigit per Llorenç Oliveres i Paula Serra. I ha estat enregistrat entre Solsona i el local El Gris de Manresa. Una peça audiovisual màgica que vol representar el gran moment d’introspecció del cantautor a l’hora d’escriure la cançó, fent un petit homenatge a la pel·lícula del Joker, interpretada per Joaquim Phoenix.

Qui és The Paperback?

The Paperback neix a partir de les inquietuds musicals del seu cantant i compositor, Nil Ballarà Junyent. Unes inquietuds que, sumades a un moment de crisi existencial i creativa, el van portar de viatge. Un voluntariat a Xipre i una tornada marcada per una inspiració renovada per la música i per l'impuls de continuar escrivint cançons.

Es va estrenar amb "No one else" i “By The Ocean”, però aquest no serà l'únic tema amb el qual promet sorprendre, I és que el jove artista encara traurà noves composicions, carregades d'emotivitat i sinceritat. Però també de col·laboracions.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat