Comencem nou curs de La Clika amb 402 escoles inscrites i més de 16.000 alumnes

13 d'octubre 2022 XARXA

Després de tancar l’edició passada amb molt d'èxit, encetem nova temporada del projecte amb quasi el doble de centres i de participants

D’aquesta manera, els alumnes prepararan durant tot el curs el repertori de la cantata per, a final de l’any escolar, poder cantar-la als escenaris

L'any passat va ser un moment crucial per tothom, inclòs pel projecte de La Clika. I és que després d'un any 2020 complicat, en el qual vam haver-hi de realitzar la cantata de manera en línia, vam poder tornar als escenaris, ara sí que sí, amb l'oportunitat de cantar i ballar totes les cançons. Tal és així que vam recórrer quaranta escenaris de diferents localitats i vam reunir a prop de 10.000 alumnes de gairebé 300 escoles.

Unes dades importants que aquest curs ens disposem a trencar. I és que tot just després d'obrir el període d'inscripcions per la pròxima edició del projecte, ja podem confirmar que, avui dia, hi ha inscrites 402 escoles i 16.600 alumnes, quasi el doble que el curs passat.

Ara, arriba el moment valuós de formar als professors perquè es pugui començar a treballar la cantata de les aules. Una cantata que es portarà novament als teatres de cara a final de curs. De tal manera que La Clika celebrarà a 2023 la seva cinquena edició. Un projecte molt especial que ha crescut de manera exponencial, consolidant així la seva presència a tot el territori de parla catalana. I és que hi ha escoles de les quatre províncies catalanes, Andorra, Balears i Catalunya del Nord.

Però què és La Clika?

És un projecte impulsat per les Cases de la Música, que davant de tot, pretén apropar la música als més petits. Un projecte que es duu a terme des de les aules i que consisteix en l’aprenentatge escolar d’una cantata, formada per onze cançons que fomenten l'autoestima, l'amistat, la diversitat, l'ecologisme o la igualtat de gènere. Tot allò, de la mà de La Clika, una colla d'amics i estudiants de 2n de primària de l’escola imaginària El Rusc.

D’aquesta manera, des de Cases de la Música posem a l’abast de totes les escoles i professors els recursos pedagògics que estructuren l'aprenentatge de les cançons i les coreografies per tal d'interioritzar l'univers que La Clika representa. I és que, davant de tot, el que més atreu els petits són les cançons, compostes per membres dels grups Xiula, Gertrudis o XerrameQ.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat