Valtho estrena el seu projecte en solitari i publica el seu primer treball, ‘Elay’

30 de setembre de 2022 XARXA

L’artista debuta amb el seu primer disc, que ha vist la llum aquest divendres 30 de setembre sota el segell de Cases de la Música

L’àlbum compta amb 8 cançons molt potents, que han comptat amb la producció i treball de Zined

Valtho irromp a l'escena musical amb el seu àlbum de debut, que porta per títol 'Elay'. Un treball discogràfic amb el qual enceta la seva carrera en solitari i en el qual treu tot el que porta dintre, mostrant així la seva faceta més íntima i personal. Acompanyat en tot moment per Zined, qui s'ha encarregat de la producció i masterització.

Un disc molt especial, no sols perquè sigui el primer. També pel procés intern que ha suposat per l'artista. Vuit cançons que ens fan viatjar i ens fan volar. Vuit cançons que han estat creades a "la cova de Marc Teixidó", tal com explica el mateix Valtho a les xarxes socials. A més a més, ha comptat amb les col·laboracions de Laura Muñoz a les veus a la cançó "Elay" i Víctor Pelegrí aka MKB a les guitarres al tema "Pirámides".

D'altra banda, en l'àmbit gràfic, Valtho també ha treballat mà a mà amb Mònica Valdez, qui va realitzar la imatge de la portada; i Ferran Soler, encarregat del disseny d'aquesta.

Qui és Valtho?

Des de Manresa, arriba Valtho a ritme de hip-hop i rap. Presentant la seva música, en la qual porta treballant des de 2020. Dos anys i una pandèmia pel mig han servit a l'artista manresà per compondre, crear i donar vida al seu projecte musical més íntim i personal. Però mai ha estat sols en aquest camí, i és que Zined l’ha acompanyat en la producció i masterització del seu primer treball discogràfic, ‘Elay’.

Sens dubte, aquest és l’inici de tota una carrera musical que encara està alçant el vol. Un vol que el portarà molt lluny. I totes i cadascuna de les cançons d’aquest primer treball discogràfic són la millor prova d’això. Si no, temps al temps.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat