Tornem a la 34a. edició del Mercat de Música Viva de Vic

14 i 15 de setembre 2022 34a MERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC Escenari Cases de la Música Programa de Suport a la Creació

NOSTRA ARTISTA 2022 ALBA MORENA i l’ESCENARI CASES DE LA MÚSICA amb La Ludwig Band, Subliminal, Secundaria, i Selva nua.

El MMVV Pro Catalan Arts, la fira professional, recuperarà la normalitat absoluta després de dos anys de pandèmia.

La 34a edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) recuperarà la normalitat i tornarà a omplir d’efervescència musical la capital d’Osona.
El 2022 arriba amb una edició completament presencial, després d’una digital al 2020 i d’una híbrida al 2021. Amb 57 concerts de 55 grups i artistes i la perspectiva de l’assistència de més de 700 professionals de la indústria musical, el Mercat tindrà presència a tota la ciutat.
Del 14 al 17 de setembre, Vic tornarà a vibrar amb un Mercat ple d’estrenes, artistes internacionals i propostes artístiques diverses i singulars.
La singularitat i les estrenes caracteritzen una programació que busca especialment detectar el talent i mostrar-lo al públic i als professionals.

Les Cases de la Música aquest any tindrem presència amb :
ALBA MORENA :: Dimecres 14 setembre, 11:00 h
Arriba en forma de nou projecte que veurà la llum per primera vegada a Vic.
Formada al Taller de Músics, Alba Morena, Artista Casa de la Música 2022 debuta amb el seu primer àlbum, Las Dos Edades, produït per Marcel Bagés i David Solé, que també l’acompanyen en directe.
Lloc: Teatre R. Montanyà - L'Atlàntida
Preu: * Professionals acreditats
PROGRAMACIÓ OFF :: Dijous 15 setembre, 19:30 h
Com sempre, l’escena OFF del Mercat està enfocada a col·laborar amb entitats i institucions del sector de la música del país i oferint-los la possibilitat de donar a conèixer artistes del seu entorn que estan fent-se un lloc en el circuit musical. La programació OFF d’enguany es concentra de dijous a dissabte a la Plaça dels Màrtirs, i hi participaran les Cases de la Música.
Les bandes guanyadores d’una beca de la Xarxa dins el programa de Suport a la Creació presentaran la seva música en directe al mercat.
La Ludwig Band, Subliminal, Secundaria, i Selva nua: Són els protagonistes de l’escenari de la Xarxa de Cases de la Música al Mercat de Música Viva de Vic.

ESCENARI CASES DE LA MÚSICA :
19:30 - SELVA NUA
20:30 - SECUNDARIA
21:30 - SUBLIMINAL
22:45 - LA LUDWIG BAND
Lloc: Plaça dels Sants Màrtirs, s/n

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat