Ja ha vist la llum ‘Revolucionem la música’, el disc recopilatori de Cases de la Música amb Enderrock

9 de setembre de 2022 XARXA

Com cada inici de temporada, la revista Enderrock publica la nova entrega de ‘Revolucionem la Música Vol.5’, descobrint les 18 joies musicals que conté

Des d’aquest divendres 9 de setembre, el volum també es troba disponible a totes les plataformes digitals: escolteu-lo ja!

Com cada mes de setembre, iniciem un nou curs i per la nostra banda, arriba el moment de presentar el disc recopilatori de Cases de la Música, que compta amb la col·laboració de la revista Enderrock. De fet, va ser la setmana passada quan la reconeguda revista va estrenar l’àlbum en format físic, però no ha estat fins aquest divendres 9 de setembre quan ‘Revolucionem la Música Vol.5’ s’ha publicat en totes les plataformes digitals.

Cinquè volum que neix amb la finalitat de donar suport a la creació de grups i solistes d’estils molt diversos arreu del territori. Una iniciativa impulsada per Cases de la Música, que visibilitza tot el talent que s’amaga en les diferents àrees de cada seu de la xarxa: Manresa, l’Hospitalet de Llobregat, Mataró, Salt-Gironès, Terrassa i Lleida. En aquesta ocasió, han estat 18 propostes musicals incloses. 18 joies musicals escollides del Programa de Suport a la Creació 2022 de la xarxa de les Cases de la Música.

Sabeu qui són els artistes i bandes que conformen la banda sonora d’aquest disc recopilatori? Per ordre d’aparició de l’àlbum, podem gaudir de les següents cançons: “Alegrías empoderadas” de Las Opinólogas, “Planto” d’Alba Morena, “Omissions” de Microhomes, “Deixa’t ser” de Crisbru, “Context” de Pol Bordas, “Universal” de Neptú, “Apolo” d’Asori, “Molt millor” d’Atina, “Tal como he sido” d’EiGi, “Tragedia” de Lenand, “Incendis” de Pasquines, “Feel Alive” de Blanc Fosc, “Critèria” de Minibús Intergalàctic, “Two Oceans Meet” de Blindpoint, “Presència” de Raquel Herreros, “Llavis de rom” d’Afers Domèstics, “Galaxia” de Berta i Punt, i “Hilo conductor” de Panorâmica. Escolteu ja el disc i descobriu a totes les formacions musicals.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat