Falcon & Firkin ens regala la seva nova cançó, anomenada “T’estimo Manresa”

23 d'agost 2022 XARXA

La banda manresana dona vida al nou himne del Centre d'Esports Manresa, amb la inestimable ajuda de Jordi Armengol a la producció

Aquest nou tema dels manresans ha vist la llum, novament, sota el segell de Cases de la Música

No hi ha estiu sense música i no hi ha himne sense Falcon & Firkin. La banda manresana torna a escena per regalar-nos la seva nova cançó "T'estimo Manresa". Un senzill que serveix com a homenatge al Centre d'Esports Manresa i que no fa més que representar la nova era del club. Una era marcada per la incorporació d'una generació de gent jove i preparada, que amb molt treball i esforç, ha assolit la històrica fita de ser a la Segona Divisió RFEF del futbol espanyol. "L'equip i el club volen ser una referència per la comarca i per la ciutat, i volen que la mateixa ciutat s'impliqui i se senti identificada al màxim amb el seu equip", detalla la banda.

Una cançó que dona continuïtat a l'extensa i prolífica carrera musical de Falcon & Firkin, i que ha estat creada mà a mà amb Jordi Armengol, productor ja habitual per la banda manresana.

Qui són Falcon & Firkin?

Aquest grup d’indie rock manresà va començar la seva marxa a 2007. Precisament, des dels seus inicis van destacar pel seu estil tan personal i únic, que barreja les millors influències britàniques i americanes. Estil que traslladen a les seves pròpies lletres, que s’endinsen en els relats més quotidians, tan dels propis membres del grup, com de la gent que els envolta.

Amb cançons com “27 d’Abril de 2012 (Tribut a Pep Guardiola)”, nascuda arran l'adeu de Pep Guardiola com a entrenador del primer equip del Futbol Club Barcelona; i “Cridem la llibertat”, tema que va formar part de la banda sonora de la pel·lícula “Pàtria, la llegenda d’Otger Cataló i els 9 barons de la fama”, el grup va començar a créixer. Va començar a fer-se nom dintre del panorama musical del país.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat