Microhomes estrena "Perdo el nord", el segon single estiuenc de la banda

22 de juliol 2022 XARXA

Aquesta cançó arriba algunes setmanes després que la formació barcelonina ens sorprengués amb la seva poètica versió "Omissions"

Dos singles que han vist la llum sota el segell de Cases de la Música i molt poc temps després que guanyaren la passada edició del Sona9

Amb l'arribada de l'estiu, Microhomes retornen amb el seu segon senzill "Perdo el nord". Inspirada i basada en la coneguda cançó "Crazy in love" de Beyoncé i Jay Z, aquest tema del trio barceloní explica la història d'amor platònica que una persona té sobre una banda de rock. Potent, energètica i molt ballable, han aconseguit donar-li la volta a l'original. Una versió que combina sons electrònics, ritmes festius, motius reconeixibles, guitarres elèctriques i bogeria; que no deixa indiferent i que obliga a aixecar-se de la cadira i posar-se a ballar. En definitiva, pop en estat pur.

"Perdo el nord" ha arribat molt poc temps després que ho fes la seva anterior cançó "Omissions", una adaptació pop del poema homònim de Mireia Calafell del llibre 'Nosaltres, qui?'. Dues composicions musicals que, sense dubte, són molt especial. I és que van tenir el seu origen a la passada edició del Sona9, certamen del qual van resultar guanyadors a 2021. A més a més, pels dos llançaments han comptat amb l'ajuda i el suport del segell de Cases de la Música.

Tant "Omissions" com "Perdo el nord" són les dues primeres píndoles de tot el que Microhomes ens tenen preparat, de cara a l'arribada de la tardor.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat