El Kiwi estrena el seu tercer single d'avançament "El testamento", sota el segell de Cases de la Música

15 de juliol 2022 XARXA

Una cançó molt especial, en la qual han col·laborat Flor Inza a la percussió i Still Ill de Lágrimas de Sangre a la veu

L’artista i compositor fa el pas definitiu presentant el seu últim avançament abans de l’arribada del seu nou àlbum

Baix la premissa de “no és que hagi deixat de ser El Kiwi, al contrari, és més Kiwi que mai”, David Velázquez Artero ha signat la seva tornada amb nova música. Tal és així que després de sorprendre’ns amb els seus dos primers singles “Contra Viento y Marea” y “Alpargatas”, es disposa a regalar-nos el seu tercer avançament, tot just abans de presentar el seu nou treball discogràfic. Des d’aquest divendres 15 de juliol, “El testamento” ja és nostra, ja es troba a totes les plataformes digitals.

Una cançó única i especial, amb la qual simbolitza la voluntat de perdre-li la por a la mort. A més a més, en ella ha tingut l’oportunitat de col·laborar amb Flor Inza a la percussió i amb la veu punyent de Still Ill de Lágrimas de Sangre. Una peça indispensable, que ens retrotrau a l'alegria i el ball de les festes de barriada, a la lluentor hipnòtica dels carrers estrets, a les banderoles de colors penjades pels balcons i a la celebració sense reserves.

Qui és El Kiwi?

De L'Hospitalet de Llobregat, però amb l'ànima i el cor al Pirineu de Bagà. El Kiwi ha sabut com barrejar a la perfecció en la seva música aquesta urbanitat de la ciutat on va néixer i créixer, i la natura i la tranquil·litat del lloc on viu des de fa ja set anys.

Durant una dècada ha format part de diverses bandes i formacions musicals. Un fet que també ha marcat i determinat la seva carrera actual i el seu projecte, amb el qual es comença a mostrar cada vegada més, la seva faceta més íntima i personal. Així és com ara, comença a trencar la barrera entre l'artista anomenat El Kiwi, i la persona que es troba darrere d'ell, que és David Velázquez Artero.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat