SDP509 publica el seu primer single d’avançament, “Nits de got i gel”

8 de juliol 2022 XARXA

La banda d’Artés mostra la primera píndola del seu nou EP, que portarà per títol ‘Cubata amb pinya’ i veurà la llum molt aviat, sota el segell de Cases de la Música

Aquest nou treball ha estat enregistrat a l’STRKLAB, gràcies al nostre Programa de Suport amb el qual la banda va estar becada

SDP509 tornen a la càrrega per continuar imparables amb el seu projecte musical que, a ritme de música urbana, pretén arrasar amb tothom. I és que després de debutar durant el confinament amb el seu tema de debut "Res millor", tornen de la millor manera possible: amb nova música baix el braç. Tal és així que des d'aquest divendres 8 de juliol, el seu primer single d'avançament "Nits de got i gel" ja és nostre. Una nova i increïble joia, que no fa més que mostrar-nos la increïble personalitat de la banda.

Un nou pas en aquest imparable camí, que ha estat possible gràcies al Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música. I és que la formació bagenca va resultar becada amb l'ajut d'enregistrament en estudi. És per això que 'Cubata amb pinya', l'eclèctic i variat nou EP que escoltarem aviat, ha estat gravat als STRKLAB de Manresa amb Oriol "Puxi" Puig als comandaments.

Qui són SDP509?

SDP509 és el nom d'una colla d'amics d'Artés (Bages). Amics que van aprofitar els moments del confinament per començar a experimentar amb la música. Va ser, precisament, durant aquest període quan van publicar la seva primera cançó "Res millor", en la qual cantaven els 11 membres de la formació.

L'acollida de "Res millor" va ser tan positiva, que els va impulsar a continuar component fins a arribar a aquest moment. Després d'obtenir l'ajut d'enregistrament en estudi del Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música, els d'Artés han gravat el seu primer treball discogràfic, ‘Cubata amb pinya’. Un EP de debut que descobrirem de mica en mica. Concretament, en dues tandes. La primera d’elles arribarà en els pròxims dies amb el descobriment de les tres primeres cançons; mentre que la segona, veurà la llum durant la propera temporada.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat