ELS GUANYADORS DE L’AJUDA A LA COMPOSICIÓ 2020

01 de juliol del 2020 XARXA

Les Cases de la Música, amb el suport de Fundació SGAE, ofereixen una línia d'ajudes dedicada als autors i compositors

Les Cases de la Música anuncien els guanyadors de l'Ajuda a la Composició 2020, la línia del Programa de suport a la creació musical que compta amb el suport de la Fundació SGAE i que està dedicada als autors i compositors. El seu objectiu és que les propostes seleccionades puguin gaudir de més temps i recursos per dedicar al procés de composició de les seves obres.

Els guanyadors són: Adele Malau, Marta Cascales, Galdric de la Torre, Davi Lebrato i Santi Careta

El jurat, format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat seu de Casa de la Música i l’equip gestor de Cases de la Música han fet la seva selecció basant-se en criteris com l’interès de la proposta presentada, la seva originalitat, la qualitat i projecció, la proximitat territorial a l’àrea d’actuació de les Cases de la Música, així com l’impacte d’aquesta ajuda en el seu desenvolupament i professionalització de la carrera de l’autor.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat