GreenDog ens torna a sorprendre amb la seva nova cançó “No mires atrás”

24 de juny de 2022 XARXA

Aquest nou tema, que ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música, es troba disponible a totes les plataformes digitals des d’aquest divendres 24 de juny

Després d’haver arrasat amb el seu nou àlbum ‘Alma de Lobo’, el raper manresà signa la seva tornada

"No mires atrás" és el nou single de GreenDog. Una cançó que arriba molt pocs mesos després que raper manresà arrasés amb el seu àlbum 'Alma de Lobo'. De fet, aquest nou tema que veu la llum aquest divendres 24 de juny, sota el segell de Cases de la Música, podria haver format part del disc, ja que segueix la mateixa atmosfera. "Però finalment va quedar fora, perquè no és tan estrictament personal com la resta de cançons", explica l'artista.

Amb la inestimable ajuda d'AlexayBeats a la producció i Jaime Navarro amb la mescla, "No mires atrás" arriba a ritme d'afrobeat i dancehall envoltat per uns aires melancòlics. Tot per fer-nos reflexionar sobre "el necessari apoderament d'aquelles persones que es deixen portar mar en dins pel corrent de les drogues", aclareix el mateix GreenDog.

Qui és GreenDog?

GreenDog és un jove artista i raper manresà que va començar la seva carrera amb el grup La Mezcla, alhora que també creava composicions sota l’aka Souk, el seu pseudònim. Va ser a 2016 quan va consolidar la seva nova identitat actual. Tot això, producte de la seva incessant necessitat d’exposar-se a si mateix, de desenvolupar un projecte molt més personal i de crear un estil molt més característic, cru i elegant.

No va ser fins a 2019 que va publicar el seu primer àlbum 'Obsidiana' baix el segell de Cases de la Música. Amb aquest debut, va mostrar tot el seu potencial i estil. Intens, sense adornaments i recolzat sempre sobre beats de rap i trap amb influència de la música electrònica. Però tot allò, sense deixar d'escopir frases de pes.

Les lletres de Green Dog es basen en emocions, estats mentals i reportatges de la mateixa vida.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat