MICROHOMES estrena “Omissions”

17 de juny 2022 XARXA

Microhomes estrena Omissions, el primer single post Sona9

Aquesta nova cançó ha vist la llum aquest divendres 17 de juny sota el segell de Cases de la Música
“Omissions” (Cases de la Música Records, 2022) és el nou senzill de Microhomes, i el primer que el grup de pop barceloní estrena després de quedar el 2n classificat del concurs Sona9 del passat 2021.


“Omissions” és una adaptació al pop del poema homònim de Mireia Calafell (Nosaltres, qui?, La Breu Edicions, 2020) que Microhomes va crear durant el concurs de música emergent.
El só, les melodies i l’arranjament no són més que eines al servei d’una interpretació pròpia.
A través de l'harmonia i la intensitat, es generen diversos punts de vista des d'on interpretar els versos de Calafell, reforçant el missatge i el significat del poema.
L'exercici final permet posar en valor els grans temes universals dels quals el text tracta.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat