Falcon & Firkin ret homenatge al BAXI de Manresa amb el seu darrer single “La Marea Vermella”

17 de juny 2022 XARXA

Aquesta nova cançó ha vist la llum aquest divendres 17 de juny sota el segell de Cases de la Música

Falcon & Firkin estrenen aquest divendres 17 de juny el seu nou single “La Marea Vermella”, sota el segell de Cases de la Música. La millor manera de tornar amb molta més música, la millor manera de continuar amb el legat que va deixar el seu darrer treball discogràfic ‘Brisa de Mar’, que al més pur estil mediterrani, va arribar a les nostres vides el darrer 25 de gener.

La veritat és que aquesta nova cançó és una delícia, especialment perquè arriba com a especial homenatge al BAXI de Manresa, l’equip de bàsquet de la capital del Bages, que ho està rebentant allà per on va. I és que fins i tot, s’ha convertit en tot un referent dintre d’aquest esport i de la mítica lliga ACB.

“La Marea Vermella fa referència al sentiment de tota una comarca amb més de 90 anys d’història en el món del bàsquet que fa costat al seu equip en el desplaçament més massiu a Europa d’un equip català, la Final Four de Bilbao del 6 al 8 de maig de 2022. Sense mencionar el bàsquet específicament, la lletra parla del sentiment cap a uns colors, cap a una manera de viure i entendre l’esport i de poder ensenyar als nostres fills que no tot és guanyar o perdre en aquesta vida. Hi ha coses i valors més importants i els diners a vegades no ho són tot per moure il·lusions i passions arreu. Pels que hi són i pels que ja no ho poden veure, per tots els que han fet possible que encara hi hagi bàsquet d'elit en una ciutat tan petita i que ens permeti que milers d’afeccionats ens seguim il·lusionant i identificant amb els seus colors. Esperem que gaudiu de la cançó”, explica l’artista.

Qui són Falcon & Firkin?

Aquest grup d’indie rock manresà va començar la seva marxa a 2007. Precisament, des dels seus inicis van destacar pel seu estil tan personal i únic, que barreja les millors influències britàniques i americanes. Estil que traslladen a les seves pròpies lletres, que s’endinsen en els relats més quotidians, tan dels propis membres del grup, com de la gent que els envolta.

Amb cançons com “27 d’Abril de 2012 (Tribut a Pep Guardiola)”, nascuda arran l'adeu de Pep Guardiola com a entrenador del primer equip del Futbol Club Barcelona; i “Cridem la llibertat”, tema que va formar part de la banda sonora de la pel·lícula “Pàtria, la llegenda d’Otger Cataló i els 9 barons de la fama”, el grup va començar a créixer. Va començar a fer-se nom dintre del panorama musical del país.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat