VNX torna a escena amb el seu nou single d’avançament, “Maserati”

17 de juny 2022 XARXA

Cita estival coberta amb el jove i talentós artista, que promet regalar-nos l’himne de l’estiu 2022

Aquesta nova cançó ha vist la llum aquest divendres 17 de juny sota el segell de Cases de la Música

Té una curta carrera musical però ben plegada de hits. Tots ells han arribat a la nostra vida al més pur estil urbà. Efectivament, parlem del jove i talentós artista VNX, que ja l’any passat ens va regalar les seves cançons “Segon Plat”, “Festa Major”, “Peli i Manta”, “6AM” i “Fan”. I ara, repeteix la seva anhelada cita anual i torna a escena per sorprendre'ns amb el seu darrer tema de l’estiu, anomenat “Maserati”. Sense dubte, la millor manera d’inaugurar 2022 i l’època de calor.

El jove artista és una de les grans promeses del gènere urbà, i és que va irrompre el darrer any 2019 amb el que foren els seu primers singles, “Crush” i “Errors”. Uns temes als quals van seguir molts més durant 2020, i és que ni la complicada situació el va frenar. Així és com van arribar posteriorment, “Drogadicte”, “Independència”, “Segon Plat”, “Festa Major”, “Peli i Manta”, “6AM” i “Fan”.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat