La cantant Àster presenta el seu primer EP "15 d'abril"

20 de maig 2022 XARXA

La cantautora Àster el seu EP debut '15 dabril' ,

Aquest EP, que ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música, es troba disponible a totes les plataformes digitals a partir d'aquest divendres 20 de maig

La cantautora terrassenca Àster debuta amb el llançament del seu primer EP en l'àmbit musical amb el llançament de ""15 d'Abril". És el primer àlbum d’Àster el qual inclou 8 temes propis on es comparteix un trosset dels seus pensaments i emocions sempre amb un toc optimista i a la vegada sensible que queda reflectit tant en les lletres com en les melodies de cadascuna de les seves cançons. Aquest disc no hauria estat possible sense la col·laboració de grans músics com Miki Santamaria, Marc Catalan i Jordi Bakes i els fantàstics productors Jan Buxeda i Andre Nascimbeni de l’Estudi D9 de Terrassa. L’art del disc també és fruit de la col·laboració entre Gemma Sabaté (il.lustració i grafisme), Laura Planas (fotografia) i Oscar Pino (mow.ink) (il.lustració).

Qui és Àster

Àster, és una científica i cantautora Terrassenca. Tot i tenir una carrera professional dedicada a la recerca biomèdica, sempre ha trobat en la música un refugi per evadir-se de tot ja sigui a través del cant, de la guitarra o de la dansa. Tant és així que ha composat 8 temes propis que han estat englobats en el seu primer àlbum “15 d’Abril”. Prèviament, ha participat com a cantant en la cançó "Fairytale" de l'àlbum "Neone Phosphenes" de White Ellipse; "L'Astronauta", "Si pogués" i "Nits d'Estiu" de Jordi Bakes i és la cantant de l'actual jingle de l'empresa "Palacio del Bebé".

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat