Perarni_Drums estrena el seu primer single d’avançament “El Mirall”

11 de maig 2022 XARXA

Amb aquesta primera cançó, que ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música, l’artista i bateria bagenc presenta el seu projecte musical en solitari

Perarni_Drums estrena el seu projecte musical en solitari de la millor manera possible. Amb “El Mirall”, el seu primer single d'avançament que arriba aquest divendres 13 de maig, disposat a arrasar amb tot. Tal com el mateix artista reconeix: “Després de molts mesos creant-se, em fa molta il·lusió poder donar-li imatge a aquesta cançó que fa tant de temps vaig començar a escriure”. Una manera increïble d’obrir-se pas, sempre acompanyat del millor equip possible. I és que en aquesta cançó, compta amb les col·laboracions vocals de Quim Serra de Fornax i Erre Bianco; de Dani Salat a la producció; i de Jordi Alberti a les guitarres.

Acompanyant a la cançó, ha arribat també el seu respectiu videoclip. Una petita gran joia audiovisual, enregistrada en diferents espais de la ciutat de Manresa i que ha estat obra i art del director i càmera, Edgar Careta Cavagliani.

Qui és Perarni_Drums?

Perarni_Drums compta amb una àmplia experiència en el món de la música. I és que és un dels membres de la formació musical de punk manresana, Fornax. A més a més, forma part activa del projecte de David Uclé, desenvolupant la seva carrera com a bateria.

Ara s’ha decidit a impulsar el seu projecte musical més íntim i personal, mentre continua la seva labor a les bandes de les quals forma part. Un nou inici, el principi de moltes més novetats que ens té preparades.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat