Escenari Cases de la Música al Fred Festival de Terrassa

13 i 14 de maig 2022 XARXA

Talent local i emergent a l'escenari Cases de la Música del Fred Festival

Entre el 13 i 14 de maig el Parc Audiovisual de Terrassa s'omplirà de música amb el Fred Festival

Aquest cap de setmana el Parc Audiovisual de Terrassa s'omplirà de música gràcies al Fred Festival. Entre el 13 i el 14 de maig grups com Da Souza, Cupido, la Ludwing Band o Albercocks passaran per l'escenari del festival de primavera de la cocapital del Vallès Occidental. Com a novetat d'enguany, s'afegeix una nova localització on poder gaudir de música en directe, l'escenari Cases de la Música, situat al Claustre del Parc.

La programació d'aquest escenari serà de caire local i emergent; per una banda, divendres 13, hi actuaràn quatre guanyadors de la Beca Km.0 de les Ajudes de Suport a la Creació de la Xarxa de Cases de la Música. En format showcase acústic sentirem les actuacions de Roger Torné, Lenand, Lys Morke i Judit K. I dissabte 14 pujaran a l'escenari Socunbohemio, Ven'nus, Moli, Tagi Mo i Massa Viu.

HORARIS
Divendres 13
19:15 - Roger Torné
19:40 - Lenand
21:15 - Lys Morke
21:40 - Judit K

Dissabte 14
19:15 - Socunbohemio
19:40 - Ven'nus
21:15 - Massa Viu
21:40 - Moli
23:40 - Tagi Mo

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat