La Clika tanca quaranta concerts a diferents pobles i ciutats de parla catalana

22 d'abril 2022 XARXA

Entre el 4 de maig i el 10 de juny de 2022 tindran lloc les cantates de La Clika, on actuaran els prop de 10.000 alumnes de les gairebé 300 escoles que participen aquest curs

Han estat durant tot el curs escolar aprenent tot el repertori de La Clika i, per fi, arriba el moment. Nens i nenes de més de 150 poblacions de parla catalana s’acostaran als diferents teatres per a cantar i ballar les cançons de la cantata. Ara sí que sí, plegades davant les famílies que, després d’aquests anys de pandèmia, podran venir a veure l’espectacle.

Tornem mica en mica a la normalitat. Tal és així que la cantata de La Clika recorrerà aquest any quaranta escenaris diferents de localitats com Lleida, Torelló, Girona, Sant Celoni, La Roca del Vallès, Reus, Manresa, Barcelona, Mataró, Santa Coloma, L’Hospitalet de Llobregat, Terrassa, Santa Bàrbara (Ebre), Andorra La Vella, Argentona i Sabadell. Una petita gran gira que es durà a terme entre el 4 de maig i el 10 de juny, i que reunirà a prop de 10.000 alumnes de gairebé 300 escoles.

Ara bé, què és La Clika? És un projecte impulsat per les Cases de la Música, que davant de tot, pretén apropar la música als més petits. Un projecte que es duu a terme des de les aules i que consisteix en l’aprenentatge escolar d’una cantata, formada per onze cançons que fomenten l'autoestima, l'amistat, la diversitat, l'ecologisme o la igualtat de gènere. Tot allò, de la mà de La Clika, una colla d'amics d'una escola imaginària.

D’aquesta manera, des de Cases de la Música posem a l’abast de totes les escoles els ecursos pedagògics que estructuren l'aprenentatge de les cançons i les coreografies per tal d'interioritzar l'univers que La Clika representa. I és que, davant de tot, el que més atreu els petits són les cançons, composades per membres dels grups Xiula, Gertrudis o XerrameQ.

Aquesta serà la quarta edició de la cantata La Clika. Després de celebrar la de l’any passat de manera online amb 111 escoles i 6.000 alumnes, podem assegurar que hem crescut en nombre de centres i d’estudiants, consolidant d’aquesta forma la nostra presència a tot el territori de parla catalana. I és que hi ha escoles de les quatre províncies catalanes, Andorra, Balears i Catalunya Nord.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat