L’artista manresana EiGi estrena el seu EP de debut, anomenat ‘Sinergia’

15 d'abril 2022 XARXA

El darrer 1 d’abril, la jove artista va avançar el seu primer single d’avançament “Tal como he sido” i ara, arriba el torn del seu primer treball discogràfic, que ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música

A més a més, EiGi ha estat una de les artistes becades pel nostre Programa de Suport a la Creació amb els ajuts d'enregistrament en estudi (2021) i de creació de videoclips (2022)

Ho va revolucionar tot amb el llançament del seu primer single d'avançament "Tal como he sido". Un tema on va mostrar la seva faceta més íntima i personal, i es va desfer sense pudor de tots els seus temors. Aquest va ser l'inici de la nova etapa artística que la jove artista manresana EiGi encetava i que, des d'aquest divendres 15 d'abril, ha adquirit una nova dimensió. I és que ja ha vist la llum el seu primer EP de debut, 'Sinergia'.

Un EP rodó, eclèctic i variat, que defineix a la perfecció l'estil i l'essència de la manresana. Ella mateixa ho explica de la següent manera: "No em defineixo dins d'un estil musical concret, de fet, a les cançons d'aquest treball hi podem trobar diversos sons. M'agrada experimentar i barrejar estils".

En aquest increïble procés de creació, composició i gravació, EiGi no ha estat sola. De fet, s'ha envoltat d'un gran equip de professionals, comptant amb el Jordi Pinyot i l'Oriol Puig "Puxi" de l'STRK LAB a la producció, i de Marta Perarnau, encarregada del disseny de la portada.

Qui és EiGi?

EiGi és una jove artista, tres la qual s'amaga Agnès Gómez. Amb poc més de vint anys compta amb una àmplia carrera darrere d'ella: i és que, durant set anys va estudiar llenguatge musical, alhora que guitarra clàssica. En plena adolescència, tot i que va deixar de costat les classes, EiGi no va deixar de compondre. Ella mateixa explica el següent: "Recordo escriure lletres de rap o poemes, però mai els hi havia arribat a posar música. Un cop arribo la universitat, amb 18 anys, començo a compondre cançons amb la guitarra. I, l'any passat, vaig pensar a començar a compartir algunes de les cançons que havia compost".

Ja va ser l'any 2020, quan de manera experimental, es va atrevir a publicar el seu primer tema "Stuck". Una cançó que va suposar l'inici de la seva carrera, l'inici de tot el que està per arribar. Un punt de partida que va servir a EiGi per continuar treballant la seva faceta com a compositora i cantant. Tot just després d'això, es va presentar al Programa de Suport de Cases de la Música, obtenint les ajudes d'enregistrament en estudi (2021) i de videoclips (2022). Prop de dos anys han passat des d'aquell moment. Dos anys en els quals l'artista no ha deixat de crear.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat