Atina presenta el seu primer single d'avançament, "Força misteriosa"

8 d'abril 2022 XARXA

La banda de pop electrònic en català publica la primera píndola del que serà el seu segon treball discogràfic, que veurà la llum en els mesos vinents sota el segell discogràfic de Cases de la Música

Després del seu debut el setembre de 2021, Atina està de tornada. Es preparen per presentar en els pròxims mesos el seu segon treball discogràfic, però no sense permetre'ns abans gaudir de les seves primeres joies musicals. I és que des del divendres 8 d'abril es troba disponible a totes les plataformes digitals, el seu primer single d'avançament, anomenat "Força misteriosa".

Una cançó molt potent, que recull a la perfecció l'essència de la mateixa banda. Amb influències de grups com ara Tame Impala, Prince, Roosevelt, Emotional Oranges, Jai Paul o Kanye West; Atina vol fer arribar un aire musical renovat a Catalunya, en clau de pop electrònic. A més a més, tenen un propòsit molt clar: fer ballar a la gent, però mantenint sempre l'originalitat sonora, els arranjaments elaborats i innovadors, i les lletres introspectives, capaços de fer-nos reflexionar sobre temes com l'autosuperació, els desenganys, les reflexions vitals o el positivisme.

"Força misteriosa", igual que la resta de les cançons del disc la banda ens presentarà, ha estat enregistrat juntament amb Oriol Puig "Puxi" a l'estudi STRK LAB de Manresa. A més, tot allò ha estat possible gràcies al Programa de Suport de Cases de la Música. I és que l'any 2021, la formació musical de Cardona i Solsona va resultar becada amb l'ajut d'enregistrament en estudi.

Qui són Atina?

Atina són una banda de pop electrònic en català, procedent de la Catalunya Central. Malgrat que són una formació nova, els seus components tenen àmplia experiència en el món de la música, en procedir d'altres grups com ara són Séptimo A, La Beth i Berto Romero.

Després d'haver-se creat poc abans del confinament, la banda va debutar amb el seu primer àlbum homònim, produït juntament amb Santi Careta. Però ara es disposen a tornar a enamorar-nos amb la imminent arribada del seu segon treball discogràfic. En aquesta ocasió, produït amb Oriol Puig "Puxi" a l'STRKLAB de Manresa.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat