DES DEL SEGELL DE CASES DE LA MÚSICA PRESENTEM A ÒSCAR MONTOYA I EL SEU PRIMER SINGLE “¿BAILAMOS?”

26 de juny de 2020 XARXA

El jove artista manresà s’estrena Òscar Montoya debuta en el món de la música amb el seu primer single, anomenat “¿Bailamos?”

Un single que ja ha vist la llum sota el segell Cases de la Música Records i del qual ja podem trobar a les plataformes digitals

Òscar Montoya, jove artista manresà, ha presentat avui el seu primer single anomenat “¿Bailamos?”, sota el segell Cases de la Música Records. Una cançó amb la qual debuta i que demostra que, malgrat la seva curta edat, ja que tan sols té 14 anys, compta amb una àmplia experiència musical. I és que va començar a estudiar música als 10 anys, moment en el qual va descobrir la seva passió per el saxo. Dos anys després, als 12, va accedir a l’Escola de Teatre Musical de Manresa (MTM), amb la idea de poder potenciar les seves habilitats vocals i interpretatives. Mentrestant, en l’actualitat, està estudiant música moderna per treure l’especialitat de saxo, a la par que desenvolupa la seva carrera com a cantant, la seva veritable passió, i treballa en el seu imminent disc.

Si hem de definir “¿Bailamos?”, podem dir que és un tema de ampli caràcter positiu, una oda a l’amor i a la incessant necessitat de viure la vida al màxim, i del que també podem dir que viatja a mig camí entre el folk i el flamenc. Però com va sorgir? Perquè el seu naixement va ser atípic i molt complicat, lo qual fa que aquest tema sigui encara més especial. Amb l’ajuda del compositor Joakim Näat i de Quim Prunés Bover, qui va estar encarregat de la mescla i la remasterització, Òscar Montoya va concebre aquest “¿Bailamos?”. A més a més, amb motiu de les circumstàncies que hem viscut arrel el confinament, ho van enregistrat de manera molt casera, cadascú des de la seva casa, sense poder desplaçar-se a l’estudi de gravació.

Si encara no heu gaudit d’aquest “¿Bailemos?”, ja podeu fer-lo: es troba disponible a les diferents plataformes digitals.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat