L’artista manresana EiGi presenta el seu nou single, “Tal como he sido”

1 d'abril 2022 XARXA

La jove artista inicia una nova etapa musical i ho fa publicant el primer avançament del que serà el seu EP debut

Aquest nou tema, que ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música, es troba disponible a totes les plataformes digitals des d’aquest divendres 1 d’abril

Va ser l'any 2020, quan de manera experimental, es va atrevir a publicar el seu primer tema "Stuck". Una cançó que va suposar l'inici de la seva carrera, l'inici de tot el que està per arribar. Un punt de partida que va servir a EiGi per continuar treballant la seva faceta com a compositora i cantant. Tot just després d'això, es va presentar al Programa de Suport de Cases de la Música, obtenint les ajudes d'enregistrament en estudi (2021) i de videoclips (2022). Prop de dos anys han passat des d'aquell moment. Dos anys en els quals l'artista no ha deixat de crear fins a presentar-nos el seu nou single i primer avançament del seu EP debut. I és que des d'aquest divendres 1 d'abril, "Tal como he sido" es troba disponible a totes les plataformes digitals.

Un tema en el qual EiGi mostra la seva faceta més íntima i personal, en el qual desfà tots els seus temors. Un tema molt especial que, no obstant això, va estar a punt de no veure la llum. Segons ella mateixa explica, "era una cançó que jo descartava per complet, no anava ni a enregistrar-la. Però a l'hora d'ensenyar-li al Jordi Pinyot, ell ja s'imaginava la producció".

Una cançó de 10 que ja és nostra. Una cançó de 10 que ha estat producte de l'esforç de molta gent: des del de la mateixa EiGi fins al del Jordi Pinyot a la producció, sense oblidar-nos tampoc de l'increïble treball de Marta Perarnau, encarregada del disseny de la portada.

Qui és EiGi?

EiGi és una jove artista, tres la qual s'amaga Agnès Gómez. Amb poc més de vint anys compta amb una àmplia carrera darrere d'ella: i és que, durant set anys va estudiar llenguatge musical, alhora que guitarra clàssica. En plena adolescència, tot i que va deixar de costat les classes, EiGi no va deixar de compondre. Ella mateixa explica el següent: "Recordo escriure lletres de rap o poemes, però mai els hi havia arribat a posar música. Un cop arribo la universitat, als 18 anys, començo a compondre cançons amb la guitarra. I, l'any passat, vaig pensar en començar a compartir algunes de les cançons que havia compost".

Artista polifacètica, fuig de les etiquetes, ja que segons afirma: "que m'agrada experimentar i barrejar estils".

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat