TORNEN LES FESTES DE PRIMAVERA a l'HOSPITALET

del 21 al 24 d'abril FESTES PRIMAVERA L'HOSPITALET

L'Hospitalet acollirà un any més les Festes de Primavera i comptarà del 21 al 24 d’abril amb les actuacions de Tanxungueiras, Juanito Makandé, Rayden o Joe Crepúsculo, entre d'altres.
Les Festes de Primavera, altrament conegudes com les festes ciutadanes, se celebren des del 1980.
Des de llavors, s'han convertit en un referent cultural per la ciutat combinant espectacles musicals i teatrals amb activitats familiars, actes de cultura popular, i activitats literàries relacionades amb Sant Jordi.
La ciutat s'omplirà de concerts i d'actes culturals.

LA MÚSICA EN LES FESTES de PRIMAVERA A L’HOSPITALET

La Farga, el parc de la Remunta i els jardins de Can Sumarro seran l’escenari de la música en directe a més de la rua musical amb desenllaç al Parc de la Torrassa.
LA FARGA
Tradició i modernitat per celebrar la primavera a les Festes de Primavera 2022.
Des dels seus orígens, les festes han inclòs els tradicionals concerts de música en directe al recinte de La Farga, encapçalats per músics i grups del moment.
La Farga acollirà actuacions de dos dels artistes amb més repercussió del moment: Tanxugueiras que han revolucionat la música tradicional i s’han convertit en un veritable fenomen en els darrers mesos; i el gadità Juanito Makandé, que cançó a cançó, poema a poema, s’ha guanyat el reconeixement del públic i de la premsa com un dels artistes més singulars de l’escena independent.

• dv. 22 abril > Balkan Paradise Orchestra + Tanxungueiras (22h.)
• ds. 23 abril > Juanito Makandé (21.30h)
PARC DE LA REMUNTA Els concerts al parc de la Remunta seran els dies 22 i 23 d’abril a partir de les 20.00 hores. El divendres 22 és el torn de Pantocrator, Mujeres i Joe Crepúsculo. I el dissabte 23 els protagonistes seran Secundaria, Veintiuno i Rayden també a partir de les 20.00 h. El diumenge 24 d’abril, a les 12h tindrem aplecs de gegants i a les 19.00 h, hi haurà un concert familiar amb Los Diablos.

• dv. 22 abril >
Aprox. 22:45h - JOE CREPÚSCULO
Aprox. 21:15h - MUJERES
Aprox. 20:00h - PANTOCRATOR

• ds. 23 abril >
Aprox. 22:35h - RAYDEN
Aprox. 21:15h - VEINTIUNO
Aprox. 20:00h - SECUNDARIA

• dg. 24 abril >
Aprox. 12:00h - Aplecs Gegants
Aprox. 19:00h - LOS DIABLOS

CAN SUMARRO
Com cada any, la Primavera in black pren els jardins de Can Sumarro amb propostes de petit format de jazz i blues .

• dv. 22 abril > A partir de les 20h
Atenea Carter & The Captain’s Brotherhood, Sweet Marta & The Blues Shakers.
• ds. 23 abril > A partir de les 20h
Joe Psalmist & Gospel Train Quartet, Karol Green i Big Yuyu.
• dg. 24 abril > A partir de les 12.30h jornada musical amb pícnic...
blues i actuacions de Martín Burguez Trío, Richard White & Viktor Sytnik, Premi Big Bill Broonzy i Quique Gómez & Kid Andersen Band.

MEEEC! - Festival de Músiques Urbanes

Les Festes de Primavera es mouen a ritme de música de carrer amb el Meeec!, que concentra un seguit de bandes que actuaran al parc de la Torrassa.

• dv. 22 abril > De 17,30 h a 22 h - Parc de la Torrassa

Street Parade Una Rua musical que sortirà del nou col·legi Ernest Lluch (Ptge Colon) fins al parc de la Torrassa. El parc de la Torrassa es transformarà en un escenari on tindrà lloc una gran batalla de bandes de música.

The Hip Horn Brass Collective. Formació hereva dels estils més moderns de les Brass Bands de Nova Orleans.
Les Zebrass. la seva recepta és la fusió dels sons de característics de les brass bands amb els ritmes jamaicans.
Tropikal Rockerts. Llegendària parella de DJs que es caracteritzen per apropar una sèrie de ritmes afroamericans tan del nord com del sud.
Los Boozan Dukes. Banda que explota l’escenari que li proporciona el carrer fins a les últimes conseqüències.
Ivory Dance. La Dansa torna a ser un element protagonista en aquesta edició de Meeec! Aquest any amb la versió més urbana.
Steam Rollers feat. Laia Porta. Aquesta banda recull la sonoritat més canyera de Nova Orleans, barrejat amb el Soul, El Funk i la sonoritat Blue Note.
T.R.U.E. Col·lectiu de freestylers altament talentosos i esmolats que destaquen pel seu compromís amb diverses causes i per seus versos plens de poesia i crítica.
L’H Attack | Escola Ernest Lluch La Brass Band de l’EMMCA torna a ser protagonista al Meeec!

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat