Nou grau professional en els itineraris de jazz i música moderna :: EMMCA :: L'HOSPITALET

INSCRIPCIONS OBERTESGRAU PROFESSIONALEMMCA L'HOSPITALET

Novetat important a l'EMMCA!

Nou grau professional en els itineraris de jazz i música moderna.


L'Hospitalet és la primera ciutat de l'àrea metropolitana a oferir en un centre públic els ensenyaments de grau professional en els itineraris de jazz i música moderna. El jazz manouche i el pop-rock són els itineraris d'aquests nous ensenyaments professionals.

L'EMMCA torna a ser pionera ampliant l'oferta del centre amb el grau professional, i torna a ser referent i fa créixer el camp a recórrer i la mirada sobre els propis ensenyaments professionals de música. És un pas més en l'objectiu de dirigir-se a tota la ciutadania i oferir programes per a totes les edats, interessos i àmbits artístics. En aquesta nova iniciativa amplia els llenguatges als ensenyaments professionals, dona resposta a una necessitat metropolitana, i aposta per la continuïtat al desplegament de l'oferta educativa del centre incorporant el nivell de condició d'estudis reglats.

A més de totes les innovacions metodològiques i d’enfocament que té aquesta nova proposta de Grau Professional, no es pot oblidar que segurament la principal característica diferenciadora del que es presenta són els llenguatges musicals amb què es fa. L'itinerari de música moderna serà en pop-rock. En el cas de l'itinerari de jazz és el primer grau professional que s'ofereix al país i a l'EMMCA serà en jazz manouche, l'únic a tot el món.

Inscripció:
Pots conèixer tota la informació per fer la inscripció a les proves d’accés i preinscripció al curs 2022-2023 als ensenyaments de Grau Professional de Música en els itineraris de Jazz i Música Moderna a L’Hospitalet.

La inscripció i la preinscripció es farà de forma presencial o telemàtica del 9 al 21 de març. Una vegada finalitzat el període d’inscripció a la prova, el 23 de març es publicarà al taulell d’anuncis del centre, la llista provisional de les persones inscrites.
Per qualsevol dubte administratiu podeu fer la consulta al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Coneix més sobre grau professional de jazz manouche i pop-rock.

Aquests ensenyaments donen la possibilitat d’accedir als estudis superiors de música, si l’estudiant ho desitja o aquesta titulació la podrà tenir com a complement de qualitat en altres estudis universitaris o itineraris formatius.
En superar els sis anys d’estudis de grau professional, l’alumne obté el Títol Professional de Música en l’especialitat instrumental que ha escollit.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat