Jan Bonet debuta amb el seu primer EP, ‘Limited Edition’ que veu la llum sota el segell de Cases de la Música

11 de març de 2022 XARXA

L’artista manresà estrena aquest nou projecte amb el seu primer treball discogràfic, ja disponible a totes les plataformes digital

Un disc que arriba acompanyat de la publicació dels seus tres videoclips enregistrats en directe, “Far From Here”, “Limited Edition” i “See You In My Dreams”

Jan Bonet irromp amb força al nostre panorama musical i ho fa amb el seu projecte més íntim, Jan Bonet Live Trio. Escudat sempre per Thimotée Kamba (batería) i Francesc Auguets (baix), el manresà publica a totes les plataformes digitals el seu EP debut, 'Limited Edition'. Un treball format per tres increïbles cançons de caràcter DIY ('Do It Yourself'), que reflecteixen tota mena d'històries i vivències personals.

Partint de melodies pop amb sonoritats properes al funk, al groove i al rock, ens regala un disc rodó que, a més a més, ha estat enregistrat en directe a Wood Wave Studio, baix la producció de Xavier Barredo i el mateix Jan; i amb la masterització a càrrec del prestigiós Víctor Garcia a Ultramarinos Costa Brava.

Qui és Jan Bonet?

Jan Bonet és un artista manresà, que ha desenvolupat la seva carrera com a guitarrista – formant part aquest 2022 de la banda Strombers i després d'haver estat membre de la banda de David Uclé -, i com a vocalista, encetant el seu projecte més personal en aquests moments en els quals ens trobem. Precisament per aquest motiu, ha unit forces amb el multiinstrumentista i habitual en formacions jazz, Thimotée Kamba (bateria); i Francesc Auguets (baix), de La Mitjanit o Txingao.

Una aliança d'escàndol que ha pres forma en aquest primer EP anomenat 'Limited Edition', que ve acompanyat dels videoclips enregistrats en directe de "Far From Here", "Limited Edition" i "See You In My Dreams".

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat