GreenDog estrena el seu segon àlbum ‘Alma de lobo’, sota el segell discogràfic de Cases de la Música

16 de febrer de 2022 XARXA

El raper manresà estrena el seu nou treball discogràfic, després de què a 2019 debutés amb ‘Obsidiana’

Un segon disc molt més personal i reflexiu, del qual ens va presentar fa unes setmanes el seu primer single d’avançament, “Yo, yo mismo y GreenDog”

Han passat tres anys des del seu debut, però ell no ha deixat de treballar. Han passat tres anys en els quals no ha deixat de crear i de créixer. De replantejar-se el seu projecte i de saber com donar-li la volta. L’artista i raper manresà GreenDog torna a l’atac amb el seu segon treball discogràfic anomenat ‘Alma de lobo’.

Un àlbum especial per l’artista. Un àlbum format per 9 talls ben diferents i eclèctics, però tots ells amb una mateixa essència. Si ben és cert que el mateix títol es planteja ja revelador. I és que GreenDog es mostra molt més introspectiu i intimista. D’aquesta manera, ens presenta un seguit de raps tranquils que, així i tot, cauen a plom i que estan carregats d’un ambient gris i de molta força.

Ja ens va mostrar una petita píndola fa algunes setmanes amb el videoclip de "Yo, yo mismo y GreenDog", cançó que a més d’obrir el disc, marca l’inici d’aquesta nova etapa.

Qui és GreenDog?

GreenDog és un jove artista i raper manresà que va començar la seva carrera amb el grup La Mezcla, alhora que també creava composicions sota l’aka Souk, el seu pseudònim. Va ser a 2016 quan va consolidar la seva nova identitat actual. Tot això, producte de la seva incessant necessitat d’exposar-se a sí mateix, de desenvolupar un projecte molt més personal i de crear un estil molt més característic, cru i elegant.

No va ser fins 2019 que va publicar el seu primer àlbum ‘Obsidiana’ baix el segell de Cases de la Música. Amb aquest debut, va mostrar tot el seu potencial i estil. Intens, sense adornaments i recolzat sempre sobre beats de rap i trap amb influència de la música electrònica. Però tot allò, sense deixar d'escopir frases de pes.

Les lletres de Green Dog es basen en emocions, estats mentals i reportatges de la pròpia vida.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat