The Paperback publica el seu primer single d’avançament, “No one else”

11 de febrer de 2022 XARXA

El jove artista s’estrena amb aquesta cançó junt a l’artista sueca Olivia, que a més, arriba acompanyada d'un increïble videoclip, obra de Llorenç Oliveres

“No one else”, que ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música, és el primer pas d’aquest nou projecte, que donarà molt que parlar

The Paperback s’estrena musicalment. The Paperback arrasa amb tothom i ens presenta “No one else”, el seu primer tema. Una cançó molt especial pel català, no sols perquè és el seu debut, també perquè ha contat amb la col·laboració de l’artista sueca Olivia. Una cançó que, segons ell mateix explica, “va néixer a Xipre en un projecte de voluntariat”. La resta és història. A distància, els dos compositors van enregistrar el tema: un des de l’estudi Aviram de Manresa - treballant mà a mà amb Gerard Enrique Vilandeny a la bateria, baix i guitarra elèctrica -, i l’altra des de l’estudi Loud Noise de Jonkoping (Suècia).

Per suposat, “No one else” ha arribat acompanyada d’un increïble videoclip, obra i art de Llorenç Oliveres (@35wildkid). Una peça audiovisual molt conceptual i molt bé treballada, en la qual ha debutat Nia Genestar com a actriu.

Qui s’amaga darrere de The Paperback?

The Paperback neix a partir de les inquietuds musicals del seu cantant i compositor, Nil Ballarà Junyent. Unes inquietuds que, sumades a un moment de crisi existencial i creativa, el van portar de viatge. Un voluntariat a Xipre i una tornada marcada per una inspiració renovada per la música i per l’impuls de seguir escrivint cançons.

S’ha estrenat amb “No one else”, però aquest no serà l’únic tema amb el qual promet sorprendre, I és que el jove artista seguirà traient noves composicions, carregades d’emotivitat i sinceritat. Però també de col·laboracions.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat