Cases de la Música rebrà el Premi Enderrock Estrella 2022

10 de febrer de 2022 XARXA

Aquest guardó s’atorgarà per haver estès i coordinat arreu un model pioner al voltant de la creació musical

Per la seva banda, la gala dels Premis Enderrock es celebrarà el proper dijous 3 de març a l’Auditori de Girona

Contant les hores pel lliurament dels Premis Enderrock 2022. Una cita ineludible sempre per nosaltres. Una cita que aquest any es celebrarà dijous 3 de març a l’Auditori de Girona i que, en aquesta edició, tindrà un significat molt especial.

Va ser ahir dimecres 9 de febrer quan es va realitzar la lectura pública de tots els artistes i grups nominats, sent Oques Grasses, ZOO, Sara Roy, Joan Dausà, La Fúmiga, Ginestà, Lildami, Nil Moliner, Miki Núñez, Alba Reche, Maria Arnal i Marcel Bagés i El Pony Pisador els noms més sonats.

Però és que a banda de tot això, van anunciar que Cases de la Música rebrà el Premi Enderrock Estrella 2022 per haver estès i coordinat arreu un model pioner al voltant de la creació musical, que combina la gestió publica i privada. El Clap de Mataró, La Mirona de Salt, la Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat, l’Stroika de Manresa, El Vapor de Terrassa i l’Espai Orfeó de Lleida configurem tots junts una veritable xarxa de suport a joves músics i a propostes emergents. En complicitat sempre amb altres actors com el Mercat de Música Viva de Vic, la Fira Mediterrània de Manresa o el concurs Sona9.

Des d’aquí, estem eternament agraïts! Ens veiem el 3 de març a Girona.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat