DEU ARTISTES BECATS DEL PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ ACTUARAN AL LET'S FESTIVAL

8 de febrer de 2022 LET'S FESTIVALL'HOSPITALETPROGRAMA SUPORT A LA CREACIÓ

Alba Morena, Alérgicas al Polen, B1N0, Bounties, Fotos de la Novia, Galgo Lento, Mariana També, Pablo Gómez Molina, Pol Bordas, Secundaria són les formacions musicals que després d'obtenir ajudes del Programa de Suport a la Creació participaran al Let's Festival.

El Programa de Suport a la Creació és un dels projectes de Cases de la Música, en el qual es destinen beques en les següents àrees: composició, duta a terme en col·laboració amb l'SGAE; enregistrament en estudi; producció de directes; creació de videoclips; a més de l'oportunitat d’actuar en els escenaris Cases de la Música al Mercat de Música Viva de Vic, a l'Estepa Mediterrània, circuit off de la Fira Mediterrània de Manresa i en els escenaris locals del projecte KM.0.

A més a més, aquest 2022 s’han inclòs una sèrie de novetats en el programa com ara l’elecció del Grup Casa de la Música 2022, un projecte d’acompanyament a una proposta musical i la nova ajuda de gravació d’un directe en el format “lives”, anomenada RAW Sessions.

Els deu artistes escollits pel festival, han obtingut beques des de Casa de la Música Hospitalet, Casa de la Música Terrassa i Casa de la Música Gironès. Aquest any, Pablo Gómez Molina i Alérgicas al Polen gaudeixen de les ajudes de Producció de Directe, Fotos de la Novia s'ha endut la beca de Gravació de Videoclip, el grup Secundaria actuarà al Mercat de Música Viva de Vic i la beca del Grup Cases de la Música ha anat destinada a Pol Bordas (Premi Joventut Sona9) i Alba Moreno (Artista de Cases de la Música).

Al mateix temps, també hi ha artistes que han estat becats en edicions anteriors com ara Mariana També (beca de Gravació de Videoclip), B1n0 (beca de Producció de Directe), Bounties (beques de Producció de Directe i Enregistrament a l'Estudi) i Galgo Lento (beques KM.0, Gravació de Videoclip i Raw Sessions)

D'aquesta manera, participaran a la 17è edició del Let's que enguany se celebrarà del 3 de març a l'1 d'abril, a les cinc sales de concerts més emblemàtiques de l'Hospitalet (The Void, Oncle Jack, Espai Zow1e, Sala Salamandra i El Pumarejo). Aquesta nova proposta té la voluntat de consolidar el circuit de música en directe, donant el seu suport a nous espais amb una dilatada trajectòria que són una de les fortaleses culturals des de l’àmbit privat.

Durant aquests dies, hi haurà un total de 43 bandes agrupades en 23 concerts. Entre els artistes que encapçalen el cartell es troben Depedro, Manel, El Columpio Asesino, Rigoberta Bandini, La La Love You, Joan Miquel Oliver, Daniel Sabater o La Bien Querida.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat