LUCIA FUMERO, MARIA LA BLANCO, SUBLIMINAL SÓN ALGUNS DELS BECATS DE CASA DE LA MÚSICA HOSPITALET

3 de febrer de 2022 PROGRAMA SUPORT CREACIÓL'HOSPITALET

LUCIA FUMERO, MARIA LA BLANCO, SUBLIMINAL SÓN ALGUNS DELS ARTISTES BECATS DE CASA DE LA MÚSICA HOSPITALET; Casa de la Música de l'Hospitalet ha destinat les ajudes del Programa de Suport a la Creació a un total de 20 artistes. Lucia Fumero, Maria La Blanco o Subliminal, entre altres, han obtingut les beques de la Creació d'un Videoclip, la Producció del Directe i la Participació en el Mercat de Música Viva de Vic.

Al llarg del mes de gener, s'ha posat en pràctica el Pla de Creació i ja s'estan duent a terme les jornades de treball amb les diferents formacions musicals escollides pel programa.

VIDEOCLIP
L'ajuda en la creació del videoclip és la possibilitat de generar el material audiovisual promocional d'un dels temes de l'artista. Així doncs, es posa a l'abast dels artistes els mitjans i professionals necessaris per poder crear aquest contingut. Fotos de la Novia, la banda d'Hospitalet de pop alternatiu, la pianista i cantant Lucia Fumero, Phoac, productor i compositor i 186, el col·lectiu de Hip-Hop i el trio Sibil·la3, són els cinc projectes que gaudiran d'aquesta beca, .

ENREGISTRAMENT EN ESTUDI
Susi Abanades, Bofirax, Alma de Pato, La Fera, Marc Suárez y los muchachos són els escollits pel projecte d'ajuda per la gravació, la mescla i la masterització de treballs fonogràfics a l'estudi.

GRUP CASA DE LA MÚSICA
El trio barceloní Microhomes, després d'emportar-se el Premi- Joventut Cases de la Música en el concurs Sona9, van ser seleccionats per la beca Grup Cases de la Música. Alba Morena, guanyadora de l'Hospisona, ha estat l'altra artista que també ha estat escollida per la Incubadora Musical de Cases de la Música. Aquesta, és un projecte d'acompanyament musical i mentoria per part dels diferents professionals de la Xarxa de Cases de la Música. El programa posa a disposició del grup una sèrie de recursos tècnics, humans i econòmics com ara: recerca de management / booking, producció de disc i producció de directe, planificació de gira, amb presència a festivals de referència, entre altres.

AJUDA A LA COMPOSICIÓ SGAE
Les Cases de la Música i la Fundació SGAE ofereixen petites ajudes econòmiques a autors i compositors per tal que puguin dedicar més temps a compondre les seves noves obres. Juan Antonio Moya és l'artista que enguany gaudirà d'aquesta ajuda.

PRODUCCIÓ DEL DIRECTE
En aquest programa les formacions seleccionades treballaran aspectes tècnics, escènics i musicals que els permetran millorar i oferir un bon directe. Per tal de dur a terme aquesta producció de directe, els artistes comptaran amb l’assessorament del personal de les Cases de la Música i/o de l’ajuda d’un professional en direcció escènica. Entre els projectes musicals escollits es troben Pablo Gómez Molina, Maria LaBlanco, Alérgicas al Polen, Las Opinologas, The Death of Robert

MERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC
L'Actuació a l'escenari Cases de la Música, formant part de la programació del Mercat de Música Viva de Vic i amb Participació i aprofitament de les jornades per a professionals de la indústria musical per donar a conèixer el seu projecte als agents musicals presents al mercat, amb Subliminal

RAW SESSIONS
La beca Raw Sessions és una de les noves ajudes a la creació del Programa de Suport. Gràcies a aquest ajut, els artistes i bandes seleccionats tindran l’oportunitat d’enregistrar diferents vídeos en format ‘live sessions’, per tal de comprovar com sona el seu directe. Aquestes petites píndoles es realitzaran físicament des d’El Vapor de Terrassa. L'Alba Morena és l'artista escollida d'aquest 2022.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat