ALBA MORENA, GUANYADORA DE L'HOSPISONA 2022

15 de generFINALISTES HOSPISONA 2022L'HOSPITALET SALA SALAMANDRA

Alba Morena guanya l'Hospisona 2022

La cantant, productora i compositora Alba Morena s'ha proclamat guanyadora del concurs de bandes emergents Hospisona. Després d'una final disputada entre quatre finalistes, l'artista rebrà una beca d’acompanyament de les Cases de la Música.

La final de la 15ena edició de l'Hospisona 2022 celebrada a la Sala Salamandra de l'Hospitalet va acollir els quatre finalistes Phoac, Alba Morena, Secundaria i Fotos de la Novia.

La Laura Alsina va ser l'encarregada de presentar i conduïr una gala que va complicar l'elecció final del jurat gràcies a la qualitat musical de les actuacions de la nit. A més, enguany ha estat una de les edicions més renyides, amb un rècord en el nombre de propostes i una gran varietat musical.

Tanmateix, l'esdeveniment va estar marcat per les restriccions per la Covid-19, ja que els convidats van haver de gaudir dels concerts des dels seients, amb màscareta i sense servei de barra. Igual que les semifinals, també es va retransmetre en directe per la web d'Hospisona i seguidament es va publicar a la mateixa per tal que tothom hi pugui tenir accés.

La beca d'acompanyament de les Cases de la Música pretén guiar la proposta musical en els primers passos cap a la professionalització i introducció al mercat musical durant un període aproximat de 2 anys Inclou: l'enregistrament en estudi, producció de directe, producció d’una càpsula audiovisual i assessorament en aspectes com estratègia de comunicació, mercat digital, entre altres...


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat