El Quinto Carajillo acomiada l’any amb el seu segon single d’avançament, “Ara”

31 de desembre de 2021 XARXA

Aquest 31 de desembre veu la llum el nou tema de la banda bagenca, que a principis de 2022 presentarà el seu nou àlbum, ‘La abuela Lola’

Un nou àlbum que veurà llum sota el segell de Cases de la Música

Un any igualment complicat aquest 2021, en el qual no hem pogut recuperar la normalitat que tant anhelem. Però malgrat tot, no hi ha mal que la música no pugui calmar, i això El Quinto Carajillo ho saben molt bé. Per aquest motiu avui, 31 de desembre, han decidit sorprendre'ns amb "Ara". Una cançó especial, que recull a la perfecció l’essència de la banda, màxima exponent de la rumba contemporània. Una cançó especial, que s’alça com a segon avançament del que serà el seu nou àlbum. ‘La abuela Lola’ arribarà dins de molt poc, a principis d’aquest 2022 que encetem en tot just unes hores.

Un nou treball discogràfic que estarà format per 12 cançons que reflectiran la fusió, la diversitat i el bon rotllo de la banda, definint així un estil únic, que aposta per l’alegria i la diversió. I, sens dubte, els dos primers singles (“La abuela Lola” i “Ara”) són els millors exemples d’això. Just el que necessitem en aquests moments, l’empenta que ens mereixem després de dos anys difícils.

Qui són El Quinto Carajillo?

Actualment, El Quinto Carajillo són el grans ambaixador de la força rumbera de Sant Joan de Vilatorrada, des d’on interromp amb força en el panorama musical actual, una explosió de festa allà on va, banda “gamberra” de mestissatge amb la rumba per bandera. Una actitud que traslladen a la perfecció en tots i cadascun dels seus concerts, oferint un espectacle dinàmic, festiu, únic i diferent, i deixant empremta en tothom que els veu.

Tot això ha fet que la seva carrera, en molt poc temps, estigui plagada de reconeixements. A 2017, es van proclamar guanyadors del concurs "Shout & Play" a la Sala Razzmatazz de Barcelona. Tot just un any després, van participar al Llumplugged, quedant-se en la segona posició; i van alçar-se guanyadors al concurs de bandes del festival de música jove de Sant Salvador de Guardiola.

A més a més, durant tres anys han estat escollits pel nostre Programa de Suport a la Creació, en les línea de gravació de maquetes (2017), càpsules audiovisuals, Fira Mediterrània de Manresa (2019) i producció de directes (2020).

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat