FINALISTES HOSPISONA 2022

15 de generFINALISTES HOSPISONA 2022L'HOSPITALET SALA SALAMANDRA

Alba Morena, Fotos de la Novia, Secundaria i Phoac, finalistes de l'Hospisona 2022



L'escenari de la Salamandra acollirà al pop alternatiu de Fotos de la Novia, el mestissatge d'Alba Morena, el pop-rock de Secundaria i l'electrònica de Phoac a la Final de l'Hospisona 2022 dissabte 15 de gener vinent.

Després de tres dies de Semifinals, dels nous projectes seleccionats prèviament, Alba Morena, Fotos de la Novia i Phoac van ser els escollits pel jurat del concurs mentre que Secundaria va ser el grup escollit pel públic.

Phoac i Secundaria van actuar el primer dia. Alhora que Phoac era el primer d'obrir l'escenari de la Salamandra, deixava clar que la seva música no s'etiqueta en cap gènere, ja que a través del pop s'hi barregen les seves influències del hip hop, del metal i de l'electrònica. En canvi, Secundaria, el quartet de Terrassa, aposten per un indie-rock amb unes melodies fàcils de recordar que van captivar el públic de l'Hospisona.

En la segona jornada, Alba Morena va emocionar amb la seva proposta musical. Acompanyada només d'una viola i un cello, va experimentar amb bases electròniques i improvisacions de música clàssica, expressades a través d'unes lletres amb un missatge colpidor al darrera.

Fotos de la Novia, va destacar l'últim dia, amb la seva posada en escena. El grup, que fa poc més d'un any que va començar, no vol cenyir-se a cap estètica ni a cap so determinat, però segueix reivindicant el pop i les seves lletres quotidianes en una proposta innovadora.

Els quatre projectes musicals es podran veure a la Final de l'Hospisona, que se celebrarà el dia 15 de gener a la Sala Salamandra. La gala, a l'igual que les semifinals, es retransmetrà en directe per la pàgina web d'Hospisona i serà presentada per la Laura Alsina a partir de les 18:15 h.

PREMIS
Es premiarà a la banda guanyadora amb una Beca d'Acompanyament Musical de part de Casa de la Música de L'Hospitalet.
En cada cas es farà un estudi de planificació amb la banda per dissenyar les accions ideals d'acompanyament.
Amb aquesta beca es pretén guiar la proposta musical en els primers passos cap a la professionalització i introducció al mercat musical durant un període aproximat de 2 anys.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat