ARRIBA LA PRIMERA EDICIÓ DEL CONCERT FAMILIAR I DE CARRER: PER NADAL, ESCUDELLA MUSICAL!

1 de desembre de 2021 GIRONA

Una producció de Cases de la Música i ETECAM

El pròxim 23 de desembre de 2021 La Fundació Casa de la Música i ETECAM oferiran un concert de Nadal als Jardins de la Infància de Girona durant tot el dia.

El concert neix amb la voluntat d’aprofitar les dates nadalenques per omplir el carrer de música i mostrar al públic alguns dels projectes de la Fundació Casa de la Música com la Black Músic Big Band Junior, el Black Músic Choir o Música a l'Est. També comptarem amb el nou espectacle Anem Amunt!, de la companyia Atrapasomnis de la Cellera de Ter, i l'estrena de la seva nadala. La jornada tindrà lloc el dijous 23 de desembre de 2021, a partir de les 11.30 h, al Jardí de la Infància de Girona i vol ser una cita que es pugui anar repetint anualment. El tret de sortida serà a les 11.30 h del matí amb l'espectacle familiar ANEM AMUNT!, de la companyia Els Atrapasomnis i l’estrena de la seva nadala. A la tarda, a partir de les 17.30 h concert amb Música a l'Est, seguidament la Black Music Choir i finalment tancaran la jornada la Black Music Big Band Junior.

L'entrada és gratuïta sense inscripció prèvia.

MATÍ FAMILIAR Anem AMUNT! de la Cia. ATRAPASOMNIS Un gran concert familiar, amb set músics a dalt l'escenari que faran de la música el millor instrument amb l’objectiu d’arribar a la lluna i poder-la ajudar. Un repertori renovat i actual, amb els clàssics de sempre del grup amb l’objectiu de donar un missatge clar: la cooperació entre totes i tots ens ajuda a assolir objectius comuns. L’espectacle finalitzarà amb la cantada de la seva nadala “ Avui és nadal “ una cançó molt bonica per poder cantar tots els nens i nenes junts, una cançó inspirada en els moments que podem viure durant el nadal, ja sigui a l'escola, amb els amics o la família.

TARDA DE SOUL I NADALES Música a l’Est és un projecte que utilitza la formació musical com a eina de canvi, transmissió de valors i creixement personal al barri de Girona Est. Impulsat des de fa 3 anys per la Fundació Girona Est, el Black Music Festival i la Fundació Casa de la Música amb el suport de l’Ajuntament de Girona, actualment ofereix classes de música a 24 nenes i nens, que compten amb els membres de la Black Music Big band com als seus professors.

El Black Music Choir és un projecte formatiu adreçat a joves entre 10 i 25 anys que treballa estils musicals relacionats amb la Black Music, com poden ser Soul, R&R, Funk,… en format cor de música 100% a capella. Està impulsat pel Black Music Festival, el Girona A Cappella Festival i la Fundació Casa de la Música de les Comarques Gironines

Finalment La Black Music Big Band Junior és la germana petita de la Black Music Big Band, una big band formada per nenes i nens de 9 a 15 anys. Impulsada des de la Fundació Casa de la Música i el Black Músic Festival és l’escola de funk i soul de les comarques Gironines, consolidant-se com una proposta capdavantera a nivell pedagògic en aquests estils musicals.

Les 3 formacions interpretaran cançons del seu repertori, conjuntament amb algunes nadales preparades per a l'ocasió en un repertori per a tots els públics

Tota la producció tècnica de so i llum de l’espectacle serà a càrrec els alumnes i professors dels graus mitjà i superior d’ETECAM, centre de formació professional especialitzat en Imatge i So a Salt.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat