El Quinto Carajillo s’obre pas amb “La abuela Lola”, primer avançament i cançó que dona nom al seu proper àlbum

25 de novembre de 2021 XARXA

Des d’aquest divendres 26 de novembre, el single i el videoclip de “La abuela Lola” es troba disponible a totes les plataformes digitals

Aquest tema estarà inclòs al nou àlbum de la banda, que veurà la llum a 2022, sota el segell de Cases de la Música

Han passat ja dos anys des de que El Quinto Carajillo presentés el seu àlbum debut ‘Cuando mezclé coñac con café’, amb el qual es van obrir pas, tocant arreu Catalunya i territori nacional, arribant inclòs a festivals com el Rabolagartija. Ara, la banda bagenca està començant a preparar-se per l’arribada del seu proper treball discogràfic. I “La abuela Lola”, cançó que li donarà nom, ha estat la primera prova. Des d’aquest divendres 26 de novembre, aquest primer single es troba a totes les plataformes digitals, igual que l’especial videoclip que acompanya.

Amb “La abuela Lola”, la banda de rumba per excel·lència donen la primera pinzellada de tot el que s'aveïna. Mateixa essència, mateix estil, però un pas ferme al front i tota una declaració d’intencions.

Qui són El Quinto Carajillo?

Actualment, El Quinto Carajillo són el grans ambaixador de la força rumbera de Sant Joan de Vilatorrada, des d’on interromp amb força en el panorama musical actual, una explosió de festa allà on va, banda “gamberra” de mestissatge amb la rumba per bandera. Una actitud que traslladen a la perfecció en tots i cadascun dels seus concerts, oferint un espectacle dinàmic, festiu, únic i diferent, i deixant empremta en tothom que els veu.

Tot això ha fet que la seva carrera, en molt poc temps, estigui plagada de reconeixements. A 2017, es van proclamar guanyadors del concurs "Shout & Play" a la Sala Razzmatazz de Barcelona. Tot just un any després, van participar al Llumplugged, quedant-se en la segona posició; i van alçar-se guanyadors al concurs de bandes del festival de música jove de Sant Salvador de Guardiola.

A més a més, durant tres anys han estat escollits pel nostre Programa de Suport a la Creació, en les línea de gravació de maquetes (2017), càpsules audiovisuals, Fira Mediterrània de Manresa (2019) i producció de directes (2020).

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat